CNC Gépkezelő, mint betanított munka?
Már hónapok óta CNC gépkezelő vagyok, de ahol én dolgozom ott ez betanított munkának számít. Fizetés az minimálbér, 120 körül keresek vele és 3 gépet kell kezelnem állandóan. Ez mennyire reális?
A cégen belül ide vettek fel, ezért csinálom ezt. Előtte soha nem csináltam hasonlót, teljesen más munkát végeztem. Nem érdekel, nem azért csinálom, hanem a pénz miatt. Egyáltalán nem illik hozzám ez a munkavégzés, távol áll tőlem érzésem szerint. Átmenetileg elmegy egy darabig. Kérdésem arra vonatkozik, hogy reális az, hogy minimálbért kapok ezért? És 3 gép? Nem túlzás? Valaki tud valami okosat mondani?
120.000? 200.000 alatt nem vállalunk semmi munkát. Azért kell 3 gépet mert ennyi pénzért nem talál embert.
Jó lenne tudni mi van leírva a munkaszerződésbe. Havi 120 ért törik a cnc szerszám akkor törik...
Fröccsöntőgépen vagyok. 4 hónapja próbálják megtanítani a kezelését. Nem sok sikerrel. Nem szakmám, soha nem érdekelt a fröccsöntés. A vírus miatt ide kerültem. Alig várom visszatérjek a szakmámba.
Szerintem sokan vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!