Civilből rendőr vagy katona? Vessem el az ötletet vagy vágjak bele?
Szeptember óta nem találok munkát. A tartalékaim kezdenek kimerülni. Közgazdasági BA diplomám van és angol, német valamint orosz C1. Ennek ellenére a 20 pályázatból mindössze 2 helyről szóltak vissza, ott is az online interjún kiszórtak. 23 éves vagyok és szerenték magammal kezdeni valamit, mert szép lassan lelkileg is felemészt ez a tehetetlenség. Egy ismerősöm aki katona lett ajánlja nekem, azt mondta, hogy aki felsőfokó végzettséggel rendelkezik és nyelveket is beszél az elég hamar elismert katona lehet. Engem azonban a rendőrség jobban érdekel, viszont annak idején a szüleim nem engedtek az nke-re, mert azt mondták veszélyes, egy darab gyerekük vagyok, nem akarják, hogy bajom legyen.
Ki mit javasol? A pénz érdekel már a legkevésbé, egyszerűen csak szeretnék annyit keresni, amiből megélhetek tisztességesen, illetve valami hasznos munkát szeretnék csinálni. Köszönöm a válaszokat.
semmivel sem kell korábban kelned mint bármilyen másik munkánál.
Nem emlékszem pontosan de reggel 7 vagy 8 órakor van sorakozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!