Mit mondanál el magadról egy prezentációban?
1. dia - Alapvető információk rólam, rövid jellemzés a személyiségemről.
2. dia - Milyen tanulmányi eredményeim (diploma, pályázatok) és hasznos tudásaim (nyelvvizsgák, jogsi) vannak.
3. dia - A hobbijaim és érdeklődéseim, és hogy ezekben mit értem el, valamint milyen további terveim vannak.
4. dia - Életem legnagyobb és legbefolyásolóbb élményei (utazások, önkéntes munkák).
5. dia - Mit csinálok a munkahelyen, milyen feladat köreim vannak, illetve itt milyen terveim lennének
Őszintén szólva nekem 5 dia nagyon kevés lenne (főleg, ha képeket is lehet/kell beletenni, mert akkor könnyen válhat zsúfolttá), főleg, hogy mindig használok címdiát és "Köszönöm a figyelmet!" végdiát.
+ Még az jutott eszembe, hogyha van rá lehetőség, megkérném pár barátomat, rokonomat, olyanokat akik jól ismernek, hogy vegyék fel magukat egy rövidke videóban, amiben elmondják, hogy szerintük mi a legjobb és legrosszabb tulajdonságom, majd valamelyikük összevágná, elküldené és te is a többiekkel együtt látnád először.
Egyik barátnőmnek csináltunk ilyet (én vágtam meg), és nála nagy sikere volt, hátha nálad is bejöhet.
(#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!