Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire számít jó fizetésnek...

Mennyire számít jó fizetésnek gépkezelő operátorként 1 műszakban 250,000 Ft nettó bér és 37,500 Ft cafeteria?

Figyelt kérdés
Tudom, itt mindenki 500,000-et keres programozóként, de ha most ettől elvonatkoztatunk, akkor a fenti összeg mennyire számít jónak?
2021. febr. 10. 11:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10: Nevetséges. Tájékozódj, mielőtt kötekedsz. Az osztrák munkanélküli 1200 Euro.
2021. febr. 10. 15:10
 12/22 anonim ***** válasza:

10

Ennél biztosan jobbak a bérek külföldön még egy betanított melósnak is, de a csövesezés túlzás, felénk egy átlag irodista sem tesz el ennyit diplomás munkakörben. Nyilván nem sztár szakmára gondolok itt, hanem egyszerű, átlagos képességű, tanult, művelt fiatalra, aki nem mérnök vagy informatikus. Azt tudom, hogy én örülnék a 250 nettonak is, nekem az óriási előrelépés lenne a mostanihoz képest, pedig szakképesítést igénylő munkakörben vagyok, és nincs is kilátásom itt jobbat kapni, és

Még sokunknak nincs. Bár tudom, hogy itt a gyk-n ez szarnak számít, és 500 nettot kap egy 23 éves bölcsész is, azalatt fel se kel, de a valóság nekem azt mutatja, hogy 1-2 infós ismerős van, aki eltesz ennél jóval többet, ő is több éve a szakmában... de sokaknak meg álom a 250 is. Ott az a bizonyos szakadék sajnos. :/ én egy operátor melóért már futnék is, ha ennyit fizetne 1 műszakban. A 2 műszak nettoja is egy százassal karcsúbb erre mindenhol, pedig megyeszékhelyen élek

2021. febr. 10. 15:11
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Látom nem sikerült értelmezni, amit írtam. Szomorú, hogy itthon ekkora fizetés jónak számít, innen látszik mennyire el vagyunk a nyugati országoktól maradva, ahol még a munkanélküli segély is 1000 Euro felett van. Ez lett volna a lényeg.
2021. febr. 10. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem is értem miért nem emigrál az összes magyar nyugatra munkanélkülinek. Ha már ilyen jól meg lehet belőle élni. :)
2021. febr. 10. 15:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát jó, ennyire nem fejtetted ki, nekem olyan volt, mintha azt szóltad volna le, aki elmegy ennyiért dolgozni. Akkor félreértettem, bocsánat :). Az nekem is szomorú, hogy ez jónak számít de ez nem a melósok szégyene.
2021. febr. 10. 15:18
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

14: Felesleges a szarkazmusod. Itthon pont az ilyen buta emberek miatt fizetnek ilyen alacsony béreket. Hiszen a magyarnak ez is jó, miért is adnának többet, ha éhbérért is gürizünk? De meg is érdemlitek ilyen hozzáállással.

Részemről a téma lezárva, felesleges veled kedves 14-es vitatkozni, úgysem éred fel ésszel, amit írok.

2021. febr. 10. 15:21
 17/22 anonim ***** válasza:
15: Nem azokat sztam le, akik elmennek ennyiért dolgozni. Hanem azt, hogy itthon ennyire alacsonyak a bérek.
2021. febr. 10. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:

@15:21

Még szerencse hogy te itt vagy és gyakorin jól megmondod a frankót az összes buta prolinak. Nem is tudom hova lenne a világ a magadfajta fotelforradalmárok nélkül.

2021. febr. 10. 15:23
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
18: Persze, az embernek ne legyen véleménye se, tipikus magyar birka vagy. Dolgozz csak 70 éves korodig minimálbérért és éldegélj egyik napról a másikra. Ezt kívánom neked!
2021. febr. 10. 15:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Tényleg iszonyatosan fúr a kíváncsiság, ezért had kérdezzem meg, ha nekem tételezzük fel "70 éves koromig dolgoznom kéne, minimálbérért egyik napról a másikra élve" Ez neked miért fájna? Ez a te életminőségedet miért rontaná le? Miért érzel ilyen mértékű személyes sértettséget emiatt, hogy ilyen személyeskedő fröcsögés formájában kell kiadnod magadból?
2021. febr. 10. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!