Mennyire számít jó fizetésnek gépkezelő operátorként 1 műszakban 250,000 Ft nettó bér és 37,500 Ft cafeteria?
10
Ennél biztosan jobbak a bérek külföldön még egy betanított melósnak is, de a csövesezés túlzás, felénk egy átlag irodista sem tesz el ennyit diplomás munkakörben. Nyilván nem sztár szakmára gondolok itt, hanem egyszerű, átlagos képességű, tanult, művelt fiatalra, aki nem mérnök vagy informatikus. Azt tudom, hogy én örülnék a 250 nettonak is, nekem az óriási előrelépés lenne a mostanihoz képest, pedig szakképesítést igénylő munkakörben vagyok, és nincs is kilátásom itt jobbat kapni, és
Még sokunknak nincs. Bár tudom, hogy itt a gyk-n ez szarnak számít, és 500 nettot kap egy 23 éves bölcsész is, azalatt fel se kel, de a valóság nekem azt mutatja, hogy 1-2 infós ismerős van, aki eltesz ennél jóval többet, ő is több éve a szakmában... de sokaknak meg álom a 250 is. Ott az a bizonyos szakadék sajnos. :/ én egy operátor melóért már futnék is, ha ennyit fizetne 1 műszakban. A 2 műszak nettoja is egy százassal karcsúbb erre mindenhol, pedig megyeszékhelyen élek
14: Felesleges a szarkazmusod. Itthon pont az ilyen buta emberek miatt fizetnek ilyen alacsony béreket. Hiszen a magyarnak ez is jó, miért is adnának többet, ha éhbérért is gürizünk? De meg is érdemlitek ilyen hozzáállással.
Részemről a téma lezárva, felesleges veled kedves 14-es vitatkozni, úgysem éred fel ésszel, amit írok.
@15:21
Még szerencse hogy te itt vagy és gyakorin jól megmondod a frankót az összes buta prolinak. Nem is tudom hova lenne a világ a magadfajta fotelforradalmárok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!