Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire kínos ha a fiatal...

Mennyire kínos ha a fiatal alkalmazottam sokkal magasabb színvonalon él mint én?

Figyelt kérdés

Nem is értettem miért dolgozik, 19 éves csaj. Az apja feltétele volt, hogy az egyetem mellett kitanulja a szakmát és utána vesz neki egy saját céget! Nagyon vicces, de nekem egy 4 éves Ford Mondeom van, a csaj meg a legújabb Mercedes GLE AMG terepjáróval jár be, pedig ö van a legalacsonyabb pozicióban. Január elején is kért 10 nap szabadságot, mert nyaralni ment a Maldív szigetekre. Folyamat szabadságon van amúgy, mert évi 6-8 alkalommal megy külföldre (Thaiföld, USA, Bali, Japán, Hawaii, stb).

Elég furcsán jön ki a dolog, de legalább minimálbért kér csak. A munkatársakat is frusztrálja, hogy minden nap nézik azt, hogy ök 10-20 év melóval sincsenek sehol hozzá képest.

2021. febr. 8. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyernék a lottón én se élnék nagy lábon, viszont halálra unnám magam és nagy a veszélye az alkoholizmusnak és drogoknak (lásd sikeres emberek, sztárok stb.) elmennék én is valami normálisabb helyre dolgozni, de nem a fizetés miatt, hanem unaloműzőnek. Mikor tudod, hogy nem az éhenhalásod múlik a fizetésen és nincs következménye annak, hogy vajon kirúgnak-e, annyira kellemes lesz egy szar munkahely is, hogy az hihetetlen.
2021. febr. 8. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11

Ezzel az a nagy baj, hogy a gazdagságot a lottóval hozod összefüggésbe. OP által említett hölgy biztos, hogy nem lottómilliomos. :) De értem az álláspontod, nem kötekedni szeretnék!

2021. febr. 8. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyors példaként jutott eszembe, hogy könnyebb legyen szemléltetni.

Biztosan előfordul a valóságban is, csak nem ekkora szélsőségekkel, hogy valaki gazdagabb családból megy el dolgozni és sokkal jobb színvonalon él, mint akik ott vannak 10 éve, meg talán még a főnöknél is.

Sajnos az átlag magyar mikor erre rájön nagyon hamar elkezdi kiutálni az illetőt.

Engem már azért kiutáltak, mert jobban értettem a szakmámhoz ezért az ő fizetésükhöz képest +50%-ot kapok, kaptam céges autót (mivel én nem töröm össze, nem járok vele diszkóba a többiekkel ellentétben) stb.

2021. febr. 8. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!