Pályakezdőként mindig is ilyen nehéz volt állást találni? Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzot de semmi. Pedig jó lenne elkezdeni.
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 13:46
1/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen pályában gondolkozol. Vannak pályák, amelyekre örömmel vesznek fel kezdőket is.
2/6 anonim válasza:
Pályakezdőként tényleg elég nehéz tud lenni, mert legtöbb helyre olyat keresnek, akinek van már pár év tapasztalata azon a területen.
Önéletrajzod jól meg van csinálva? Az is sokat tud számítani. Motivációs levelet is írtál?
3/6 anonim válasza:
Nekem 15 éve rohadt nehéz volt, pedig már tényleg mindenhova jenetkeztem kínomban.
4/6 anonim válasza:
*Jelentkeztem. Jobbára tudok írni azért...
5/6 anonim válasza:
Igen, a pályakezdőknek- akiknek nincs kapcsolatuk- mindig nehéz az elhelyezkedés. De ne add fel, mert azért előbb utóbb mindenki elkel :)
6/6 A kérdező kommentje:
Értem akkor nem vagyok egy kivétel hogy velem szórakoznak. Köszi mindenkinek. Nem hagyom rá a keresést és próbálkozást.
2021. febr. 8. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!