Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dekoratív csinosnak mondott...

Dekoratív csinosnak mondott 26 éves nőként valóban sikeresebb leszek az állásinterjún ha kiteszem a mellem, ami szerencsére van?

Figyelt kérdés
Tudom hogy férfi lesz aki interjút csinálja
2021. febr. 8. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Ja .Tedd ki a dudáidat baby.
2021. febr. 8. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van az a hely, ahol igen. De aztán nem kell sírni, ha szeretőnek vesznek fel és lotyóznak a hátad mögött.

Normális helyen nem így működik. Interjúztattam már párszor, de most így belegondolva, egyszer sem a legjobban kinéző nő teljesített a legjobban, így sosem őt választottam.

2021. febr. 8. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy mondjuk pincér/recepnciós, stb vagy mondjuk könyvel/jogász/mérnöknek, usw. szeretnél így bekerülni. Mert az előbbi munkakörökben még előny is lehet, de valamilyen "komolyabb" pozíciónál valószínűleg nem gyűjtenél vele jó pontokat, max. rosszat, mert nem éppen professzionális ez a megjelenés.
2021. febr. 8. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Jó lenne többet is megtudni erről a főnökről. Én ismertem egy nőt aki egyébként valamikor prostituált volt, hogy amikor irodai munkára jelentkezett hallotta, hogy a főnök eljárt prostikhoz ezért az interjúra úgy öltözött ki mint egy prostituált és a főnök meg csorgatta rá a nyálát. Később egy másik felettes is elkezdte dugni amikor már megvolt az állás.

Azt mondta, hogy nem merte volna eljátszani ha azt nem tudja a főnökről, mert mindenhol máshol elzavarják az ilyet.

2021. febr. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!