Dekoratív csinosnak mondott 26 éves nőként valóban sikeresebb leszek az állásinterjún ha kiteszem a mellem, ami szerencsére van?
Nyilván van az a hely, ahol igen. De aztán nem kell sírni, ha szeretőnek vesznek fel és lotyóznak a hátad mögött.
Normális helyen nem így működik. Interjúztattam már párszor, de most így belegondolva, egyszer sem a legjobban kinéző nő teljesített a legjobban, így sosem őt választottam.
Jó lenne többet is megtudni erről a főnökről. Én ismertem egy nőt aki egyébként valamikor prostituált volt, hogy amikor irodai munkára jelentkezett hallotta, hogy a főnök eljárt prostikhoz ezért az interjúra úgy öltözött ki mint egy prostituált és a főnök meg csorgatta rá a nyálát. Később egy másik felettes is elkezdte dugni amikor már megvolt az állás.
Azt mondta, hogy nem merte volna eljátszani ha azt nem tudja a főnökről, mert mindenhol máshol elzavarják az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!