Deichmanba milyen dolgozni?
21/ f
Részmunkaidőben dolgoznék heti 20 óra kéne dolgoznom.Szeretnék jelentkezni de félek a kasszázástól matekból nem vagyok egy észlény...A pakolástól eladással nem lenne gond
#3: A lepontozás azért történt, mert kis mértékben sem válaszol a feltett kérdésre. Vagyis nem adott HASZNOS választ.
Ráadásul annak, hogy valaki a a Deichmannban szeretne dolgozni, és erről érdeklődik, semmi köze nincs ahhoz, hogy az illető magyar, angol, eszkimó avagy hottentotta.
Én alapvetően helyesírásnácinak számítok, speciel ebben a kérdésben mégis minimális hibát látok. Amit kifejezetten hiányolok, az a központozás: vesszők hiánya, ezzel a mondatok tagolása és a mondatvégi írásjel utáni szóköz (amit amúgy nagyon sokan nem használnak), de ilyen rövid szövegnél ez még nem hat olyan szinten zavarónak, hogy érdemi válasz HELYETT szóvá tegyem. A másik 2 hiba meg sima elírás is lehet.
Érdekes módon, én megértettem, hogy mit szeretne megtudni a kérdező. Lehet, hogy ő nem mindent ír jól, ti meg nem tudtok szöveget értelmezni. Hogy megnyugodjon a kis lelkivilágotok, mutatom a kérdést helyesen, lehet rá válaszolni (nagybetűvel a javítások):
"DeichmanbaN milyen dolgozni?
21/f
Részmunkaidőben dolgoznék, heti 20 órÁT kéne dolgoznom. Szeretnék jelentkezni, de félek a kasszázástól: matekból nem vagyok egy észlény... A pakolásSAL, eladással nem lenne gond."
Nos, lehet ÉRDEMBEN válaszolni, de nyilván nem tudtok, csak kötözködni jártok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!