Napi bejelentés. Felmondhatok?
Figyelt kérdés
10 napja vagyok ezen a helyen, de rájöttem, hogy mégsem az én világom és mégsem szeretnék itt dolgozni. Egyelőre napi bejelentésben vagyok, szerződést nem írtam alá, jelenléti ív van. Azonnali hatállyal felmondhatok? Indokolnom kell? Valamint kötelesek kifizetni a betanulási időt is, ugye?2021. febr. 4. 17:05
1/7 anonim válasza:
Milyen felmondás, ha nem is dolgozol ott? :-) Napi bejelentésnél bizonyára minden nap megkaptad a béred. Nincs semmi teendőd. Nem mész többet, és kész.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fizettek ki naponta, pedig arról volt szó az elején. Előző hét óta vagyok ott és pénzt még nem kaptam...
2021. febr. 4. 17:25
3/7 anonim válasza:
Ha semmilyen szerződést nem írtál alá akkor gyakorlatilag nincs nyoma hogy te hivatalosan ott dolgoztál. Vagyis nem kell kifizetniük, ingyen dolgoztál nekik 10 napig. Na milyen tanulságot szűrsz le ebből?
4/7 A kérdező kommentje:
Később jelentettek volna be, először azt mondták, hogy napi bejelentéssel leszek, napi fizetéssel, majd ha hosszútávon is maradok, akkor bejelentenek, csak ugye meggondoltam magam.
2021. febr. 4. 17:41
5/7 anonim válasza:
Ha be van jelentve akkor van nyoma de viszont a pénzt nem ártana kérni.Ha nem adják oda akkor pedig bizonyítani nehézkes lesz hogy nem kaptad meg Kérdező.Ez a napi bejelentés nem túl jó.Én is voltam így de nekem Hálisten szerencsém volt mert mindig megkaptam rendesen a pénzem.Nem biztos hogy nem adják oda Kérdező,kérd el ennyi és aztán "mondj fel".
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsot! :)
2021. febr. 4. 18:12
7/7 anonim válasza:
Normális helyen oda fogják adni a pénzed úgyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!