Tudnátok nekem írni diákmunka tapasztalatokat, kérlek ? Minél többet írjatok, pozitív és negatív tapasztalatokra is kíváncsi vagyok és hogy mit dolgoztatok.
10 A melódiák a leggusztustalanabb, legszarabb diákszövetkezet, aminél valaha voltam. Ez a mocskos tróger Tivadar annyiszor bszott már fel a viselkedésével, hogy ha még egyszer látom, megverem.
Amúgy Y diáknál és Schönherznél is dolgoztam, mindkettő korrekt
11 halloood ugyanez..írhatsz neki amennyit akarsz, baszik mindenkire. Úgy nem tudsz intézni semmit ha nem mész be személyesen, de ha bemész ott is 2 óra mire intézni tudsz valamit mert olyan csiga lassú az összes ügyintéző csaj, és igazából rohadtul nem is érdekli őket, hogy mit akarsz.
Nekem is most az Y adott munkát, meg hívtak a Mind-diáktól, csak nem tudtam beszélni sajna, remélem visszahívnak
Én 2 éve voltam náluk, és akkor 3000-et kellett fizetni ami szerintem elég durva ahhoz képest milyen szar szövetkezet. Egy munkát vállaltam ott, azt is hetekig intéztem. Egy cukrászdában dolgoztam, ahol mondtam hogy hogy majd el fogok menni 1 hétre táborba, azt mondták, hogy oké nem baj, pláne hogy szóltam. Vissza jöttem a táborból, és közölték hogy találtak mást. :) Majd jött a fizum, amit kiszámoltunk és 1 nappal megloptak.
Amúgy szeretnék kilépni ettől a melo diák fosból, szerinted vissza adják legalább a 3000-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!