Sikeres volt az interjú vagy hogy érzékeljem?
Megvolt az interjú, nagyon tetszett a cég, szeretném ezt az állást, úgy érzem én is jól szerepeltem.
Szakmailag is megerősített az interjúztató, hogy az egyik legjobb lett a tesztem.
Jól elbeszélgettünk, tárgyaltunk a bérről, a lehetőségekről személyre szabottan, azt mondta még pár jelentkezőt meghallgat. De jövő péntekig jelezni fog, ha én kapom az állást.
A végén hozzátette, hogy most látta, hogy sok álláshirdetés van a szakmában, nyugodtan nézelődjek, de ha találok mást akkor jelezzek vissza.
Szerintetek?
31N
Az utolsó bekezdésed nem igazán biztató.
Én ezt egy burkolt nemnek venném.
Ha interjúztató lennék,biztos nem mondanék ilyet egy jelöltnek.
Fogadd meg szerintem a tanácsát.
Ezt tőlem is kérdezték interjún, hogy van-e más pályázatom és ha behívnak valahova mindenképp jelezzem, hogy igyekezzenek a döntéshozatallal. Ezt valószínűleg azért mondták, mert az egész felvételiztetés sok időt vesz igénybe, főleg a multiknál.
Van olyan hely, ahol több körös interjún vagyok túl és már két hónapja, hogy beadtam a jelentkezést.
Én ezt egy semleges mondatnak tekintem. Nézelődj még másfele, ha találsz valami érdekeset, add be oda is. Majd visszamondod azokat, ha felvételt nyertél erre a helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!