Hol dolgozzak, ha még operátornak sem vagyok elég jó?
Figyelt kérdés
A szakmám per pillanat felejtős (vendéglátáshoz kapcsolódik). A másik szakmám a könyvelő amit azért tanultam ki, mert érdekelt, viszont tapasztalatom nem sok van, igy ezzel sem tudok mit kezdeni.
Körbejártam a munkaerőkölcsönzőket, amig nincs más, addig jó lett volna valami gyári munka is, de nem jött össze. A forgatókönyv mindenhol ugyanaz volt: adták a tesztet, ami mindenhol jó lett, aztán jött a szerelési feladat, amit viszont sehol sem tudtam időre megcsinálni, igy nem vettek fel sehova. Futárkodás kizárva, mert nincs jogositványom.
Veszprém megyei nő vagyok.
Valakinek van valami ötlete, merre lenne érdemes keresni vagy hogy hogyan tudnék gyorsabban megcsinálni olyan feladatokat, amiket még soha életemben nem csináltam, hogy felvegyenek?
2021. febr. 1. 13:24
21/21 A kérdező kommentje:
Ezek nem konkrétumok. De mindegy.
2021. febr. 1. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!