Hogy lehet közölni, ha valami zavar egy hosszútávú munkahelyen?
Attól függ, hogy miről van szó.
Általában érdemesebb többen egyszerre menni oda a főnkhöz, és megbeszélni a problémát.
Ez nehéz ügy, tényleg attól függ miről van szó.
Engem több dolog zavart már, fényviszonyok (sötét volt az irodában, és másokat zavart a neon), szagviszonyok (konyhából folyamatosan áradó kávé és kajaszag, dohányzó helyiség állandó nyitva hagyása miatti bagószag), zajviszonyok (üzemi területen folyamatosan zúgó, berregő gép), aljas kolléga (olyan hangnemet engedett meg magának, amitől kinyílt a bicska a zsebemben), klímaviszonyok (nem lehetett ablakot nyitni, mert másokat zavart a huzat), és sajnos minden esetben azt kaptam, hogy rugalmatlan vagyok, nem tudok alkalmazkodni, és inkább elmentem az adott munkahelyről. Mert ezek mind mind különböző cégeknél merültek fel az évek folyamán. Sajnálom, hogy nem tudtam pozitív választ adni neked.
Ha ekkora nyomi vagy, akkor mit akarsz elérni? Egyáltalán miért tetted fel a kérdést?
#3 tök jó választ adott, és én is rákérdeztem, hogy mi a konkrét gond, és egy javaslatot is adtam.
De te csak annyit reagáltál, hogy "kösz a semmit", ilyen merek-is-meg-nem-is stílusban.
Inkább lapíts, az jobban áll neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!