Tartottad már a hátad a kollégád miatt, aki később ellened fordult?
Figyelt kérdés
Az előző munkahelyemen volt egy kissé visszamaradott srác, erős volt és kitartó ezt díjaztam benne.
A többi rendszeresen csesztette ezért adtam neki pár mondatott amit bevethetett ellenük.
Ezt odáig vitte, hogy később engem támadott be a szemétje.
2021. jan. 27. 09:34
1/5 anonim válasza:
Igen, sajnos. Nagyon dühítő.
Azután a szükséges minimumon kívül nem is segítek senkinek.
2/5 anonim válasza:
Túlélési ösztön. A falkát választotta az egy bizalmassal szemben. :)
Ne bántsd, de ne is foglalkozz vele.
3/5 anonim válasza:
Nahát, legalább nem vagyok egyedül. Én is akit segítettem-támogattam mert kiközösítették, a végén már akkora egója volt, hogy velem flegmáskodott, hát csak pislogtam. Elkerültem messziről onnantól, mást nem tudtam csinálni. Van ami a visszájára sül el, nem kell mindenkit sajnálni, túlsajnálni. Legjobb ha az ember inkább csak magával törődik. :'D
4/5 anonim válasza:
Igen majd felmászott a hátamon és rá ült a nyakamra . Utána meg én mondtam fel inkább mert elegem lett belőle .
5/5 anonim válasza:
Kolléganőm nagyon stresszes volt és a felettesünk is nagyon csúnyán beszélt vele, lelkileg megtörte. Nagyon sajnáltam és próbáltam kiállni mellette. Ezt úgy hálálta meg, hogy később minden hibáját rám sózta és a hátam mögött engem hibáztatott. Felmondtam. Ő azóta is ott szenved. Megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!