Támadják a kollégám és velem teszik ezt mit csináljak?
Nemrég kerültem a csapatba 2 hónapja, nem egy rossz társaság. Persze itt is megvan ez a versengés és a csipkelődés.
A főnököm elégé kemény fajta 8 embert csipkedett már ki a csapatból, olyan módon, hogy a többit munkatársam manipulálta és ellenem uszította.
Ennek a kollégának beadta, hogy én csesztem ki vele (közbe meg ő volt) beírta az időpontokat a munkafolyamathoz és neki a kövi műszak munkájának egy részét is el kellett végeznie.
Ez által nem tudott pihenni kicsit, amíg nem jön be a nagyobb munka.
Én mondtam neki miért, nem beszél a főnökkel szembe, hogy ne csesszen ki vele (mondta már korábban de csak azért is.)
----------
És most az van, ha nem a többség mellett állok ki akkor engem támadnak be legközelebb.
xar érzés, mert voltam már kiközösítve, és ezért utálok csapatba dolgozni...
*ellene és nem ellenem bocsi, hidd el ez a helyzett.
A kolléga már menni akar a másik műszakba, mert nem bírja.
Én mondtam neki miért, nem beszél a főnökkel szembe, hogy ne csesszen ki vele (mondta már korábban de csak azért is.)
Ez a mondat mit jelent?
Vagy mondjuk, hogy 8 embert csipkedett már ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!