Ma az egyik munkatársamnak megegyeztem, hogy hű milyen erős vagy. Szerintetek félre értette?
Figyelt kérdés
Nyilván egy pasinak jól esik ha ilyen bókot kap gondolom. De mivel nős, meg idősebb is , így nem próbálkoznék be sosem. Teljesen véletlenül csúszott ki. Utána pedig nagyon kínos volt, én befeszültem, ő meg túl kedves lett.2021. jan. 22. 19:55
1/6 anonim válasza:
És ha félreértette akkor mi van?Majd úgy viselkedsz hogy vegye az adást hogy nem az eseted.Kerülöd,csak arról beszélsz vele amiről okvetlen kell aztán leesik neki a tantusz
2/6 anonim válasza:
Ez ember függő 😀 Van aki bòknak veszi ès köszöni de van akinek fel is ál ettől. 😀
Majd látod hogy viselkedik ez után.
3/6 anonim válasza:
Gondolom, nem ok nelkul csuszott ki a szadon. Ha valami olyan helyzet volt, akkor epeszu ember nem erti felre. Inkabb a befeszules gyanus utana.
4/6 anonim válasza:
És mit csinált, hogy ezt kellett neki mondanod? Felemelt fél kézzel egy kétajtós szekrényt?
5/6 anonim válasza:
Na ezzel tonkretettel egy parkapcsolatot
6/6 anonim válasza:
Te nagyon béna vagy.
Szerintem nem gondolt semmit.
Te kombinálsz. Tetszik neked a nős pasi. Ösztönből rámozdultál, azért feszültél be mert a racionális éned tudja, hogy nem helyes más férjét elcsábítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!