Mennyi volt a max idő amennyi kibírtatok egy munkahelyen?
Figyelt kérdés
Nekem úgy fest a max az 3 év. Ezután már nem tudom elviselni a rutint, ugyanazokat az embereket, ugyanazt a helyet, a monotonitást stb.2021. jan. 22. 12:02
12/13 anonim válasza:
5 év, az ötödik év végén az egyik kollégát kinevezték vezetőnek, és idegbetegként kezdett viselkedni, őrjöngőrohamai lettek, székeket dobált, a fele munkaerő felmondott ekkor.
13/13 anonim válasza:
2 év 2 hónap.
Nem fizettek ki és a munkahelyi egyenlőség a föld alá volt temetve, a biztosítékot az verte ki mikor az új gyereknek 1,5x annyi volt a bére, mint a sajátom. És persze neki adtak igazat.
Legjobb döntés volt az életemben mikor felmondtam és 200 km odébb költöztem, azaz időszak rendet tett a fejemben és megtanított kiállni magamért, segített megismerni egy nagy városi életformát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!