Már 1 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. A fizetésem nem kötöttem el csak tényleg a létfenntartáshoz szükseges dolgokat vettem meg. Félek hogy bármikor elbocsájthatnak és akkor tudjak a tartalékomból élni. Normális ez az állapot?
A felelmem talan nem alaptalan.
Már nyár óta szórják ki az embereket. Managereket bocsájtottak el azonnalival. Egyszer csak kapom az eMailt h XY-t ne keressük nincs már a cegnél. Kirugtak.
Csicskaztatas nincs, eddig sehol ilyen erzesem nem volt. Kerlek/légyszives - ez a kulturalt hangnem van. Nagyon sok pozitiv visszacsatolast kapok a kollegaktol. Az ö elismeresük nagyon sokat szamit.
A munkam csak fél gözzel nem tudom csinalni, mert elegedetlen lennék saját magammal. Ha csak 200- ert kellene tolnom akkor is megprobalnam h mindent beleadjak.
Volt egy munkatarsam a regebbi munkahelyemen. Felelösseg nagyon nagy volt. Ö annyira félt a hibaktol h idövel rament a hazassaga, elvaltak. Igenytelen lett sajat magaval szemben is. Alkohol lett a baratja.
Ettöl félek en is.
Fizetesemeles: persze lehet többet is kerni ha megadjak. Minden cegnek X összeg all rendelkezesre berfejlesztesre.
Aki nem kap emelest az vegye ugy, hogy kirugtak.
En nem szamitok sokra, mert magasabban szálltam be, mint a kollegaim. Pontos összeget nem tudunk de amilyen celzasokat tettek, abbol következtetni lehet.
#14 Jól diagnozstizált, én is csak annyit írnék #8-ra, hogy máshol se lenne, jobb, ott is ugyanígy belelovalnád magad a hüleységbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!