Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szokatlan dolog, ha egy...

Szokatlan dolog, ha egy betanított munkásnak tudományos könyve jelenik meg?

Figyelt kérdés

Évek óta betanított munkás, de diplomás ember „civilben“. És önálló kutatást végzett majd kiadta könyvben, meg is jelent (nem szerzői kiadás, egy neves kiadó vállalta be az illetőt, azért ez jelent valamit...)

Ez így azért elég szokatlan nem? Melós józsi nappal a gyárban a soron kutyát játszik, majd hazamegy és a világháborús viszonyokat kutatja csak úgy....

Meg kérdés egy ilyen ember miért is gyári melós?

2021. jan. 18. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom :)

Kétdiplomás lány vagyok, a master diplomamunkám olyan jól sikerült (több nyelven kutattam hozzá másfél évig), hogy mondták a bírálóim, hogy adjam ki könyv formában.

Az államvizsgám életem egyik legboldogabb napja volt, de vicces volt, hogy ott megkérdezték mellékesen, hogy mit dolgozom éppen, én meg nem mertem bevallani, hogy takarítok egy masszázs szalonban.

Szerencsére azt azóta már otthagytam, de sosem volt normális munkám. Van vagy 130 IQ-m, de egy szerencsétlenség vagyok.

A könyv még nem jelent meg, de remélem, össze tudom pofozni és sikerül kiadni.

2021. jan. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!