Aki fenn van a Linkedin-en az gyakorlatilag álláskereső?
Sok embertől hallom, hogy nem állásportálokon meg hirdetési oldalakon keresnek állást hanem linkedinen.
Megfordítva a helyzetet akkor: aki fenn van a linkedinen az állást keres?
Hiszen mi egyéb okból lenne fenn ha nem azért hogy „megtalálják „ őt, és ki találja meg? Egy leendő új munkáltató.
evidens?
Utolsónak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Én is szenteltem már neki egy kérdést a nyáron. :D Elvileg már évek óta nyomja.
#25: És ha hozná a megtekintést, pörögne az oldal, neked meg még több pénz csordogálna a zsebedbe?
Mondjuk, ha #23 tényleg igaz, az tényleg elég gáz, morálisan persze
Nézd meg hány válasz van ezeken. Az minimum annyi megtekintés, plusz minden oldalon végiglapozás, annyiszor jelennek meg a reklámok.
Ha megnézed, a kérdésein van nem ritkán 3-4 oldalnyi szócséplés, míg egy hasonló, de normális kérdésen sokszor csak 3-4 válasz összesen.
Csak azt nem értem, hogy miért őrjöng azon, hogy nem lehet őt kitenni innen, ha tényleg rokon, meg főadmin is. Úgy könnyű. :DDD
Mondjuk jó nagy életcél lehet évekig napi 12 órában kiírni barom kérdéseket gyakorira, hogy a nagybácsi fölözze le a haszont, én meg aprón tengődjek. És akkor még fel sem kelt a gép elől. Sem barátok, sem család, sem élet... Pokoli lehet. Vajon értelmi fogyatékos a srác, vagy alkoholista?
Amúgy nekem van fenn AdBlocker, az nem számít vajon? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!