Gázszerelő vagyok miért van az hogy mikor kihívtok egy kazánhoz végig a hátam mögött álltok és nézitek és belebeszéltek amit csinálok?
Mert erdekes a munkad es nezzuk,mint a tv-t.
Na meg oyan sokat elkersz,h nezni kell,h keresel meg 25-50 ezret 20 perc-1,5 ora alatt.
15-os valaszolo! B.a. r.t.o.s Istvan gaz es vizszerelo vagta el a tartogerendat a lakasban nalunk ,h hozzaferjen a vizvezetekhez. Aztan 180 ezerert vetetett csolkatreszeket stb a vizszereleshez,amibol 90 ezer ft-nyi tetelt elvitt magaval.Azaz ellopta.( Ellenoriztuk darabonkent ,mi micsoda a falakban es padloban a kovetkezo vizszerelovel. A kovetkezo vizszerelo ujracsinalta a csapkialasokat mind meg javitott egy csomo mindent meg. Olcsobb lett volna,ha azzal kezdjuk.)
Aztan a feg gazbojlerunkat szerelte volna meg,ha ert hozza tenyleg. De csak szetszedte es mas nem bele valo alkatreszt tett bele. Aztan hivtunk mast,aki megszerelte,h mukodjon. Ezt mind vegigneztem. Mar a szetszerelesnel lattam,h nem ert hozza. Termeszetesen szamlat nem kaptunk semmirol.
Igy ezekutan minden szerelot nezunk,h mit csinal.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!