Ki mivel foglalkozik? Pontosan mit kell csinálni ebben a munka körben,mik a feladatai? Hogyan tevődik össze a munkaidőd? Havi szinten hány órát dolgozol? Nehéz munka? Szereted?
Hogyan van a fizetésed egy hónapban? Havi fix,napi bér,óra bér,teljesítmény bér?
Mi a havi fizetésed?
Szép estét.
Autóipar, középvezető.
Én felelek a raktárért, az új projectek bevezetéséért, külső, belső folyamatok kialakításáért, a legnagyobb vevők ügyeinek koordinálásáért, folyamatfejlesztésért, meg hasonlókért
Fix bérem van (plusz telefon, laptop, bónusz stb), és rugalmas munkaidőm.
Elvileg 8 órás a munkarendem, de nem igazán sikerült ebbe beleférni az előző évben.
Nem könnyű, nagyon összetett és elég nagy a felelősség. De ettől függetlenül szeretem, nagyon megtaláltam a számításom ebben a pozícióban
Nem minden kérdésedre szerepel ugyan benne a válasz, de egy régebbi kommentemben írtam egy kis összefoglalót a munkámról. Az 5-ös válaszoló vagyok én:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!