A pályakezdőknek miért nem jár semmi anyagi támogatás?
Hogy több maradjon a politikusaink zsebében, azért.
Igen, undorító. De ebben az országban mi nem az?
Te biztos sokat raktál a közösbe pályakezdőként, igaz?!
A kormány csak ne akarja tukmálni a gyermekvállalást, ha nem hajlandó segíteni a fiatalokat.
Ha nem jut a pályakezdő munkához, mert b@sznak értelmes munkahelyeket teremteni, akkor miből dobjon a közösbe, okoska?
De, de nekik a dolguk...("ahány munkahelyvtönkrement, annyit hozunk létre" ha-ha-ha. Egy büdös nagy...azt hoznak ezek létre).
bocsánat, de a kérdező nem munkát szeretne, hanem anyagi támogatást
egyetértek azzal, hogy segítsük a fiatalokat munkához jutni, de a kérdező a markát tartja, nem dolgozni szeretne
én 15 évet húztam le egy mekiben 18 éves korom óta, egyetem mellett is csináltam, egyszerűbb lett volna csak a segélyt felvenni
mindeki előtt nyiva van az ajtó csak be kell lépni
Akkor örülök, hogy te ilyen szerencsés vagy, de sajnos rengetegen vannak, akik hiába jelentkeznek munkahelyek tucatjaira, mégsem veszik fel őket sehova. Pályakezdőkkel pont az a kifogás, hogy tapasztalatlanok. Én is lassan egy éve keresek, többféle végzettséggel, tapasztalattal méghozzá és mindenhonnan az elutasítást kapom.
Akinek van munkája, az mindig könnyen beszél. De azért körül kéne nézni a világban, hogy mi is van valójában.
Nincs munkalehetőség, világos, hogy várja a támogatást, vagy önfeláldozóan dögöljünk éhen? Majd lesz ez még se, neked is, majd akkor biztos te is tartanád a markodat.
Fú basszus.... és a magyar lakosság 3/4-e ezen az értelmi szinten van. Ezért nem tartunk sehol, ezért vagyunk megkopasztva.
Hagyjuk, meddő vita...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!