Milyen ruhát vegyek fel melóra?
Figyelt kérdés
Csóringer melós vagyok,kocsival járok melózni! 100 éves kopott farmert,120x kimosott gagyi kínai pólót,megnyúlt pulcsit,zsebe szakatt mellénybe ,gagyi cipőbe járok melózni,ha beérek a gyárba,egyből átöltözök melós cuccba,munkavédelmi bakancsba!-a kollégák rövid időre mégis látnak civílbe!-mennyire ciki hogy trehány vagyok? minek öltözzek ki a saját autóm tiszteletére?-uram bocsá, néha mackóba megyek!2021. jan. 3. 21:31
1/4 anonim válasza:
Te tudod.
Én nem melós vagyok, de én is általában átöltözöm munkaruhába. De pl. hazafelé boltba megyek vagy elintézni valamit, postára stb. Szóval én erre is gondolnék.
2/4 anonim válasza:
ha ennyire gáznak érzed,vagy nem szeretnéd,hogy ebben a formában is ismerjenek,akkor ne öltözz át,hanem járj be melós ruhába dolgozni,addig amíg nem jössz egyenesbe.
ettől függetlenül szerintem ez a közeg tojik az ilyesmire.
sőt,ink azt teszik szóvá ha jobban öltözött vagy.
így az asszimilációhoz,vagy a leereszkedéshez teljesen jó a szabadidő cucc is,mert jobban maguk közül valónak éreznek ha pronyónak öltözöl.
3/4 anonim válasza:
A mackó nem baj ha csak dolgozni mész, de akkor inkább már munkás ruhába menj, mert a kollégák előtt gáz lehet a szakadt ruha, viseltes ruha. Hordj nyugodtan kínai pólót, gagyi cipőt, de tiszta legyen, és ne 1000éves. Egy kicsit azért adj magadra.
4/4 anonim válasza:
Menj abba amibe jól érzed magad. Kit érdekel. Csak büdös ne legyél mert az baromi kellemetlen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!