Valóban titkoljam el a diplomámat egy gyári munkánál különben szétszednek a leendő munkatársaim?
Már felvettek de még nem kezdtem (majd jan 4).
A Hr-es aki felvett azt mondta, mivel ez egy betanított meló, ahova alapvetően 8 általános az elvárás így el ne mondjam senkinek, hogy diplomás vagyok.
Mert szétszednek (szóban, verbálisan ) a leendő munkatársaim.
Azt mondja a HR-es látott már ilyet nem én leszek az első diplomás a soron. Nem húzta sokáig, 1 hónapig se. Egész nap más se hallott, csak az ugatást a trolloktól, hogy naaa ezééééé tanúúúútááá??
Valóban igaza lehet a HR-esnek?
tegyük hozzá, lehet prolizni nyugodtan, én is agyfszt kapok tőle, amikor bemutatkozik, hogy "szabó pistike vagyok, nagyon nagyon fontos diplomás ember."
ki nem szrja le, hogy ki mit kérkedik a három évével, amit feleslegesen eltöltött a felsőbbrendű nyávogással (jártam egyetemre, de jó gyorsan megundorodtam tőle, tudom miről beszélek)
"hogy ki mit kérkedik a három évével, "
Én osztatlanra jártam, nálam ÖT az a három...
aztán rádobtam egy Msc-t + 3 év így már nálam 8 az a 3.
" amit feleslegesen eltöltött"
Mondjuk annyit mondok, hogy a gyári hűdejózsiknak attól habzik a szája mert tudják hogy ez nekik a végállomás. Ők már onnan soha ki nem jönnek. Mehetnek persze ezer helyre, de 8 általánossal marad a gyár-tizenkettő 1 tucat.
Míg nekem a gyár csak egy állomás, és nagyon remélem hogy rövid állomás. 2-3 hónapnál nem több.
Én kétdiplomás lány vagyok, eddig az összes munkahelyemen úgy volt, hogy eleve már a CV-m felét ki kellett törölnöm, hogy egyáltalán felvegyenek, aztán meg a munkahelyen primitív emberekkel dolgoztam együtt, sokszor a feletteseim is alulképzettebbek voltak nálam, de ami a lényeges, hogy IQ-ban is alattam voltak, ami miatt nagyon szenvedtem...
Szóval általában én igen, eltitkolom a végzettségeimet, mert nem nagyon érek velük semmit, csak rondán néznének rám, nem illek be a társaságba stb.
Talán te is jobban jársz, ha ezt teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!