Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 3 év alatt, mit értél el a...

3 év alatt, mit értél el a munkahelyeden? (Kisebb-nagyobb sikerek jöhetnek.)

Figyelt kérdés
Amiket te elismersz, nem amit mások.
2020. dec. 26. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én általában azt, hogy kirúgtak. Bár ennyi időt sosem igényelt a dolog.
2020. dec. 26. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

2017.A cégem hihetetlen növekedésbe kezdett.Minden hónapban érezhető volt hogy a befektetett munka megérte.

2018.Minden addigi év rekordját megdöntöttem ebben az évben,a cégem szárnyalt.

2019.Itt volt egy kis baki mert kórházba kerültem.

2020.A 17 éve fennálló cégem áprilisban csődbe ment,covid,kijárási tilalom stb...pontosabban mivel nullázódott a bevételem a vevő réteg eltűnése miatt így kivettem belőle minden pénzt.

elmentem alkalmazottnak...aztán olyan szeptemberben leesett a cégnek,hogy profi vezető,szervező,logisztikus és még maximalista is vagyok,uh előléptettek...de persze ez még így sem éri el a régi fizum felét sem.

De mivel olyan szopadék munkahelyek vannak manapság,hogy el sem akartam hinni milyen szinten zsákmányolják ki a munkáltatók a dolgozókat,így jelenleg én még egy szerencsésebb vagyok,hogy nem valami mocsok helyen rabszolga,vagy munkanélküli.

2020. dec. 26. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem egeszen egy eve vagyok a cegnel, de sikerult beilleszkednem a fejlesztocsapatba, ami nagy szo, meet nehezen nyitok masok fele. Ezen felul szakmailag sokat fejlodtem es sikerult hozzajarulnom ahhoz, hogy felhasznalo-kozpontubbak legyunk.
2020. dec. 26. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Engem 1 év alatt előléptettek :) bár hiú ábrándnak tűnik de remélem ezek után évente, max 2 évente ugrok egyet a ranglétrán, én ezzel a céllal kelek fel minden reggel
2020. dec. 26. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Középvezető lettem, borzasztóan örülök neki, rengeteg munkám van benne, fizum 7 számjegyű lett, de nem ez a legnagyobb örömöm benne.
2020. dec. 26. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utcáról felvettek közfoglalkoztatásba minden ismeretség nélkül 2018-ban, Közfoglalkoztatásból átvettek teljes állásba 2019-ben és idén meg előléptettek.
2020. dec. 26. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
3 év alatt megismertem eléggé a céget, hogy lássam, mennyit hazudnak állásinterjún. Amennyire örültem annak idején, hogy felvettek, most annyira utálom. 3 év után ismét állást keresek.
2020. dec. 26. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
A cégen belül már 3x forogtam, elvileg most is elő vagyok léptetve, de a munkakör nem jobb, sőt, mint az előző. A fizetésem emelkedett, de azért közel sem álomfizetés. Úgy érzem meg vannak számlálva a napjaim.
2020. dec. 27. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Pont 3 eve kezdtem a cegnel, kicsit tobb, mint 50%-os emelest sikerult minden evben elerni, plusz 5 havi premiumot. Pozicioban egy szintet feljebbleptem, kozepvezeto, mar kozvetlenul alattam is csak menedzserek vannak.

De cserebe nem erzem kifejezetten jol magam, stresszes, neha francba kivanom az egeszet.

2020. dec. 27. 02:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Középvezető lettem nevetséges fizetésért, most már belelátok a pénzügyekbe és látom azt is, hogy mennyire ki vagyunk használva.
2020. dec. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!