3 év alatt, mit értél el a munkahelyeden? (Kisebb-nagyobb sikerek jöhetnek.)

2017.A cégem hihetetlen növekedésbe kezdett.Minden hónapban érezhető volt hogy a befektetett munka megérte.
2018.Minden addigi év rekordját megdöntöttem ebben az évben,a cégem szárnyalt.
2019.Itt volt egy kis baki mert kórházba kerültem.
2020.A 17 éve fennálló cégem áprilisban csődbe ment,covid,kijárási tilalom stb...pontosabban mivel nullázódott a bevételem a vevő réteg eltűnése miatt így kivettem belőle minden pénzt.
elmentem alkalmazottnak...aztán olyan szeptemberben leesett a cégnek,hogy profi vezető,szervező,logisztikus és még maximalista is vagyok,uh előléptettek...de persze ez még így sem éri el a régi fizum felét sem.
De mivel olyan szopadék munkahelyek vannak manapság,hogy el sem akartam hinni milyen szinten zsákmányolják ki a munkáltatók a dolgozókat,így jelenleg én még egy szerencsésebb vagyok,hogy nem valami mocsok helyen rabszolga,vagy munkanélküli.

Pont 3 eve kezdtem a cegnel, kicsit tobb, mint 50%-os emelest sikerult minden evben elerni, plusz 5 havi premiumot. Pozicioban egy szintet feljebbleptem, kozepvezeto, mar kozvetlenul alattam is csak menedzserek vannak.
De cserebe nem erzem kifejezetten jol magam, stresszes, neha francba kivanom az egeszet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!