A főnököm szó szerint nyaggatott azzal, hogy utazzak haza az idős beteg szüleimhez az ünnepekre, miközben ő sem mert a sajátjaihoz menni a járvány miatt, de azért más nyugodtan sodorja veszélybe a saját családját...normális ilyen ötletet adni?
Hogy lehet másokat ilyen felelőtlenségre buzdítani, még amit ő maga sem tenne meg? Pedig ő nem is vírustagadó...és szó szerint nem hagyott békén ezzel, és hozta fel az ilyen-olyan hülye érveket...miért nem értik meg sokan hogy egy negatív teszt sem ad biztos eredményt ha túl korán tesztelik? Olyan mérges lettem erre a hülye ötletre...engem tényleg nem érdekel ha más látogat ilyenkor időseket, az az ő rossz döntésük ha felelőtlenek, de ha valaki mást erre buzdít? Ráadásul most 2020-ban rengetegen meg tudják már oldani a videochatet, mit kell ezen rinyálni, csak 1 karácsonyról lenne szó, nem értem. Vagy én vagyok túl érzékeny?
A vírustagadók viszont nyugodtan pihentethetik itt a billentyűzetet, ez most nem az a helyszín, itt úgyis le lesznek pontozva.
Köszi, és boldog karácsonyt!
Ez egy olyan kérdés amiből kiderül, hogy eleve tudod a választ, de tőlünk várod a megerősítést, hogy igen ez a te főnököd egy felelőtlen disznó
de hát szerencsére nem mindenki mondja azt amit éppen hallani akarsz
8-as: igen, szerintem jószándékból próbált végülis győzködni, csak én sem értem miért kellene idén a jövőbeli együtt töltött időket ész nélkül kockáztatni. Főleg hogy miért kell így az arcomba másznia és milyen alapon bíztat mások előtt egy akár végzetes döntésre.
10-es: kamukérdés? persze, hiszen az embereknek nem szoktak munkahelyeik és főnökeik lenni akik mindenbe beleszólnak...🤦 Gratulálok.
12-es: köszi a te válaszod is, de te szerintem félreértettél valamit. Nem megerősítést vártam, hanem különböző (értelmesebb) emberek véleményét a témában. Ha jobban megnézed, feltettem egy ilyen kérdést is: "Vagy én vagyok túl érzékeny?" Nem hiszem, hogy ez arra utalna hogy csak egyféle választ találnék értelmesnek, lehetnek különböző nézetek és érvek ha normálisan vannak tálalva. Azért köszi
12-es vagyok
igaz! valóban félre értettem valamit, második olvasatra rájöttem :D
röviden: nem gondolnám, hogy túl érzékeny lennél, amiért nem akarod a szüleidnek átadni a vírust,:D
"normális ilyen ötletet adni?"
Hagyjad, ne akarj felette ítélkezni; ne fektess ebbe energiát -énszerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!