Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm szó szerint nyaggato...

A főnököm szó szerint nyaggatott azzal, hogy utazzak haza az idős beteg szüleimhez az ünnepekre, miközben ő sem mert a sajátjaihoz menni a járvány miatt, de azért más nyugodtan sodorja veszélybe a saját családját...normális ilyen ötletet adni?

Figyelt kérdés

Hogy lehet másokat ilyen felelőtlenségre buzdítani, még amit ő maga sem tenne meg? Pedig ő nem is vírustagadó...és szó szerint nem hagyott békén ezzel, és hozta fel az ilyen-olyan hülye érveket...miért nem értik meg sokan hogy egy negatív teszt sem ad biztos eredményt ha túl korán tesztelik? Olyan mérges lettem erre a hülye ötletre...engem tényleg nem érdekel ha más látogat ilyenkor időseket, az az ő rossz döntésük ha felelőtlenek, de ha valaki mást erre buzdít? Ráadásul most 2020-ban rengetegen meg tudják már oldani a videochatet, mit kell ezen rinyálni, csak 1 karácsonyról lenne szó, nem értem. Vagy én vagyok túl érzékeny?

A vírustagadók viszont nyugodtan pihentethetik itt a billentyűzetet, ez most nem az a helyszín, itt úgyis le lesznek pontozva.

Köszi, és boldog karácsonyt!

2020. dec. 24. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A te döntésed, mit teszel, bevállalod-e, vagy sem. De a következményei is.
2020. dec. 25. 07:18
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Ez egy olyan kérdés amiből kiderül, hogy eleve tudod a választ, de tőlünk várod a megerősítést, hogy igen ez a te főnököd egy felelőtlen disznó

de hát szerencsére nem mindenki mondja azt amit éppen hallani akarsz

2020. dec. 25. 11:46
 13/17 A kérdező kommentje:

8-as: igen, szerintem jószándékból próbált végülis győzködni, csak én sem értem miért kellene idén a jövőbeli együtt töltött időket ész nélkül kockáztatni. Főleg hogy miért kell így az arcomba másznia és milyen alapon bíztat mások előtt egy akár végzetes döntésre.

10-es: kamukérdés? persze, hiszen az embereknek nem szoktak munkahelyeik és főnökeik lenni akik mindenbe beleszólnak...🤦 Gratulálok.

12-es: köszi a te válaszod is, de te szerintem félreértettél valamit. Nem megerősítést vártam, hanem különböző (értelmesebb) emberek véleményét a témában. Ha jobban megnézed, feltettem egy ilyen kérdést is: "Vagy én vagyok túl érzékeny?" Nem hiszem, hogy ez arra utalna hogy csak egyféle választ találnék értelmesnek, lehetnek különböző nézetek és érvek ha normálisan vannak tálalva. Azért köszi

2020. dec. 25. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

12-es vagyok

igaz! valóban félre értettem valamit, második olvasatra rájöttem :D

röviden: nem gondolnám, hogy túl érzékeny lennél, amiért nem akarod a szüleidnek átadni a vírust,:D

2020. dec. 25. 22:33
 15/17 anonim ***** válasza:

"normális ilyen ötletet adni?"

Hagyjad, ne akarj felette ítélkezni; ne fektess ebbe energiát -énszerintem.

2021. jan. 5. 01:04
 16/17 anonim ***** válasza:
*tehát nem éri meg foglalkozni ezzel a témakörrel; nem éri meg az energiabefektetést, hogy őrajta agyalj, ezzel az üggyel foglalkozz. :):):) -a véleményem szerint. :):):) És theát nem is éri meg magadat felhúzni rajta. Semmi értelme, hogy ezzel foglalkozz,hogy megállapítsad őt, hogy ezen agyalj , morfondírozz, hogy ő ilyen; ezalatt ezeket az energiáidat építőbb, hasznosabb dolgokra is tudnád fordítani; amibe befektetni az energiáidat; pl ami neked fontos , vagy nemtom; akár a kikapcsolódás is már jó.
2021. jan. 5. 01:07
 17/17 anonim ***** válasza:
(*15.és16.vagyok,még nem olvastam el az egész kérdést.)
2021. jan. 5. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!