Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Orvosi igazolást, ha nem...

Orvosi igazolást, ha nem fogadja el a munkahely egy adott napra, akkor orvosként praktizálnak?

Figyelt kérdés
Az orvos kiállìtott igazolást, amit nem fogad el a cég, mert azt mondja, hogy csak főnök igazolhatja le. Ha a főnök okosabb, mint az orvos, akkor miért készìtik ki lelkileg is a dolgozókat? A főnöknek mindig igaza van, a saját körülményüket, amelyet teremtettek, még az orvos se tudja megcáfolni. Talán a bìróság tudná, ha munkaügyi perre kerül a sor. Mit gondoltok erről?
2020. dec. 22. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra gondolnak - nálunk is így van a munkahelyen - hogy az orvosi igazolást a főnöködnek le kell "lattamoznia"

Szóval csak akkor szamfejti a bérszamfejto, ha az orvosi igazolásomon rajta van a közvetlen felettesem szignoja.

Ez nem azt jelenti hogy az orvost bírálja felül, hanem hogy tud arról, hogy beteg voltam és jártam orvosnál.

Elvileg hülyeség, de ha így kérik, hát így kell leadni.

2020. dec. 22. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Orvosi igazolás nem csak a suliban van?

Nálunk a Táppénzes papírt fogadják el.

2020. dec. 22. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kettes, a táppénzes papír nem létezik. A neve "orvosi igazolás keresőképtelen állományba vételről."
2020. dec. 22. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!