Ilyenkor mi a teendő?
Lehet hamarosan elküldenek a jelenlegi munkahelyemről. Viszont közben (most szeptembertől) én elkezdtem egy iskolát esti tagozaton (szakma neve lényegtelen) rajtam kívül van még egy másik illető aki ugyanígy "estis" . Ez a szakma normál iskolai rendszeren belül van. Nem 2 hónapos hanem 2 éves szakma. Az a kérdésem, hogy ha elküldenek a jelenlegi munkahelyemről akkor biztosított (eü) csak úgy leszek ha bejelentkezek a munkaügyön, vagy nyilván ha keresek másik munkahelyet?
Azt, hogy lehetne megcsinálni, hogy legalább amíg a sulival nem végzek addig a tb-m biztosítva legyen? Jelenleg olyan a munkaköröm ami mellett ezt a sulit el tudnám végezni. Nincs kilátásomban olyan munkahely, munkakör ami mellett a sulit folytatni tudnám. Illetve a munkáltató támogatná-e. (A jelenlegi nem támogatja, de tudomásul vette, nem az első szakmámat szereztem így ugyanezen a munkahelyen)
(Előző szakmámat támogatta, annak a kötelezettségének eleget is tettem)
Ezt a szakmát azért akarom elvégezni mert az egészségügyi állapotom sajnos megköveteli. (szeretem is egyébként)
Ha végzek vele akkor szeretnék benne elhelyezkedni.
Ha lehet akkor kérem normális válaszokat adjanak.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!