Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgoznál a legszivesebben?

Mit dolgoznál a legszivesebben?

Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 01:52
1 2 3 4
 21/31 Szolovjov ***** válasza:
100%
Mezőgazdasági pilóta lennék. Csakhát a mezőgazdasági repülést kinyírták Magyarországon.
2020. dec. 15. 11:46
 22/31 Metionin ***** válasza:
100%
Mindig az állatorvos volt az álmom de sajnos nem telt volna fővárosi továbbtanulásra. Ha újrakezdhetném, lehet hogy hitellel mégis megpróbálnám.
2020. dec. 15. 13:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Veteránautók vagy bármilyen régi eszköz, berendezés felújításával foglalkoznék. Érdekelnek a régebbi korok technikai megoldásai, és szeretem látni, mikor egy-egy rendesen elhasznált, már-már kidobásra érett tárgy megújul, új életet kap.
2020. dec. 15. 13:23
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is kutyákkal szerettem volna foglalkozni, de inkább irodai munkát választottam meg egyetemet, most már 8 éve szenvedtem irodában és elegem lett. Eredetileg a fizetés miatt nem mentem kutyás szakmára, de rájöttem, hogy úgysem itthon fogok letelepedni, hanem külföldön, ahol ebből is meg lehet szépen élni. Félredobtam a hülye irodában való ücsörgést és most kutyakozmetikusnak tanulok.
2020. dec. 15. 14:47
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Bármit szívesen dolgoznék, ha találnék korrekt munkaadót, vagy olyan munkaajánlatot, amely megfelel a képesítéseimnek. Környéken ahol élek a vállalkozók trükköznek, a közvetítők szintén, amelyik munkahely hirdetett 1-2 hónapja, az most hirtelen elkezdett hirdetni újból. Dolgoznék én, se szó se beszéd, de úgy hogy a munkaadó sem ajánlja a munkahelyet amit hirdet, azzal mit kezdjek?
2020. dec. 15. 15:04
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Űrhajós szeretnék lenni.

Ez nem megvalósítható az esetemben, de miért ne álmodozhatnék?

2020. dec. 15. 17:27
 27/31 anonim ***** válasza:
86%
#26: Ennyi! :) Részemről ment a zöld kéz.
2020. dec. 15. 17:30
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, főleg táplálkozási zavarban szenvedő emberekkel foglalkoznék a legszívesebben.
2020. dec. 15. 20:19
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne hozzá kézügyességem / tehetségem, jelmez- és díszlettervező, sminkes lennék színházban, ill. filmekhez (ezek közül magamat tudom sminkelni egész jól, de ahhoz sokat kellene tanulnom, hogy másokat is tudjak). Meg képregényeket, grafikus regényeket készítenék.

Egyébként szívesen lennék író, forgatókönyvíró, drámaíró, könyvkritikus (de inkább ilyen könyves blogger módon, emészthetőbben, nemcsak klasszikus meg posztmodern szépirodalmat elemeznék nagyon sznob módon, attól a hideg ráz), műfordító (angol-magyar), stylist.

Kvízeket is szívesen csinálnék / írnék weboldalaknak, újságoknak, rejtvényújságoknak.

2020. dec. 15. 20:31
 30/31 anonim válasza:
100%
Nekem a légió az álmom 4 éves korom óta. Amint 22 éves leszek ki is megyek. 16/f
2020. dec. 25. 15:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!