Mennyit keres egy vegyész?
Figyelt kérdés
Teljesen összezavarodtam, mert néhol kevés összegeket találok, máshol meg sokat. Mennyit keres egy gyakornok, és mennyit egy már rég a szakmában lévő?2020. dec. 14. 17:01
1/5 anonim válasza:
Cegtol fugg, szoval nem tudom mit varsz. Kezdokent netto 160-tol egeszen 300-ig megy a skala, szoval eleg valtozo. Nyilvan ez a ket veglet.
2/5 anonim válasza:
Sziaaa. Van egy nagyon jó oldal, ajánlom figyelmedbe. Itt a link. A lényeg hogy rákeresel a szakmára és kiírja a minimálbért meg attól felfele, hogy átlagosan mennyit keres egy egy ember, aki abban az adott szakmában dolgozik. Változtathatsz nyelvet, meg országot is ha akarsz.
4/5 anonim válasza:
Hát azért 300nál biztos hogy többet. Neves cégnél el tudom képzelni hogy 300 körül alakul a kezdő fizetés, de egy sok éve a szakmában lévő vegyész ennek a többszörösét keresi, mivel elég spéci szakma
5/5 anonim válasza:
Rictheres vegyész kolléga azt mondta egyszer, hogy meg kapják a 4 kilót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!