Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kerül a főnök?

Miért kerül a főnök?

Figyelt kérdés

Múlt héten szóltam neki, hogy beszélni akarok vele. Azt mondta most nem ér rá, mert vendégeket navigált egész nap. Ez volt csütörtökön, azt mondta majd hétfőn beszélünk. Vártam hétfőn hogy bejöjjön, semmi. Kedd, semmi. Szerdán összefutottam vele az ebédlőben, de rohant is el, épp csak köszönt. Nem is tudtam utána szólni. Viszont ma már tényleg kéne konzultálnom vele, mert így nem tudok dolgozni. Meddig várjak? Olyan mintha direkt kerülne. Keressem meg én az irodájában?

L/25

2020. dec. 10. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Lehet büdös vagy. Írj neki mailt! :D
2020. dec. 10. 09:03
 2/5 kicsibarany ***** válasza:
Ha fel akarsz mondani, akkor hagyd ott az asztalán a felmondásodat, és e-mailt is küldj róla. Ha szeretné, hogy maradj, akkor meg fog keresni beszélgetni. Ha nem, mert ennyire nem érdeklik az alkalmazottai, és nem is érzed jól magad, akkor minek maradnál?
2020. dec. 10. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy attól tart, hogy fel akarsz mondani. Ha fontos, akkor próbáld keresni még. A mindig rohanós főnökök szeretik, ha valaki érthetően és röviden mondja el, mi a problémája, nem kell 5 percig csak a bevezetést hallgatni. Ha látod, futólag is elmondhatod gondolom a lényeget: főni, ebben az ügyben szeretnék majd beszélni, kb 3 perc. Mikor lenne idő rá?
2020. dec. 10. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel kapcsolatban szeretnél konzultálni vele?
2020. dec. 10. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor félig bejelentve dolgoztam egy étteremben, velem is mindig ezt csinálta a főnök, amikor hó elején el akartam tőle kérni a kézbe fizetendő fekete pénzt. Úgy kellett könyörögnöm, volt hogy csak hónap közepén volt hajlandó kifizetni. Mindig avval jött, hogy most nem ér rá, egyszer még le is üvöltött a kollégák előtt. Aztán amikor a túlóráztatási igényére én is azt mondtam, hogy nem érek rá, az mindjárt nem tetszett neki. Össze is balhéztunk, utána nem is hosszabbított meg a szerződésem lejártával, de valahogy nem is bántam.
2020. dec. 10. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!