Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mi történhetett...

Szerintetek mi történhetett köztük?

Figyelt kérdés
Van egy dolgozó nálunk, aki a főnök kedvence volt, egymás valagát nyalták konkrétan, ő kapta a legjobb munkát mindig, állandóan dicsérte a főnök, stb. Ma jön le ez a lány, és a kollégámtól kérdezett valamit. Nem tudott segíteni neki, mondta, hogy menjen le a főnökhöz, tőle kérdezze meg. Erre a lány, hogy ő biztos nem kérdezi meg tőle, akkor majd megcsinálja aki tudja. Kiment a lány, én meg kérdeztem a kollégámat, hogy ez mi volt? Azt mondta valamin berágott a lány, azóta nem is beszélnek. Furcsa ez, azok után, hogy eddig puszi pajtások voltak, ráadásul a főnökéről van szó, akivel muszáj kommunikálnia. Két dolgot tudok elképzelni, az egyik, hogy nem ez a lány kapott meg valami munkát, amit ő szeretett volna, és emiatt megsértődött, vagy a másik, hogy több is volt köztük főnök-beosztott viszonynál, és történt valami, és emiatt nem beszélnek. Tudom, nem az én dolgom, de akkor is, mi lehet, hogy így hirtelen szóba se állnak? Ezzel még azt is kockáztatja a lány, hogy elküldik. Ti mire gondolnátok?
2020. dec. 8. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem volt nuni
2020. dec. 8. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem emeltek neki fizetést
2020. dec. 8. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Azt gondolnám, hogy semmi közöd nincs hozzá.

Végezd a munkádat (azért fizetnek!), ne legyél pletykás hírharang!

2020. dec. 8. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Hiába térdelt nem úgy jött ki a lépés
2020. dec. 8. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Minden napra jut ebbe a rovatba egy kötelező szappanopera-kérdés, ne üljetek fel neki. Ezekben a kérdésekben közös, hogy valaki kavar valakivel (legtöbbször a főnökkel), a kérdező (aki mindig nő) csendes megfigyelője, történésze az eseményeknek, és persze rohadtul nem dolgozik senki a nagy érzelmi viharok közepette.
2020. dec. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!