Idén még el lehet helyezkedni, vagy már ne is próbáljam?
Úgy alakult, hogy sajnos Márciustól nem dolgozom.(Szeptemberben volt egy rövid munkaviszonyom, alkalmi bejelentéssel két hét,de sajnos nem sikerült, így nem vettek fel teljes állományba.
Szeretnék, vagyis szerettem volna a szakmámban elhelyezkedni, (kereskedelem), de a városomban most oda se nagyon van felvétel, ha van is, sajnos nem engem választottak a kiválasztás során. Lett volna egy jó munkalehetőség, de sajnos azt is visszamondták a tegnapi nap folyamán.
Egy munkaközvetítőnél érdeklődtem egy bizonyos helyi gyárba, ott jövő héten lenne az idei utolsó tesztírás. Illetve ismerősök mondták, hogy lenne felvétel egy másik gyárba is, ahol azt az információt kaptam, küldjem el az önéletrajzomat, és majd biztosan felveszik velem a kapcsolatot.
Sajnos most kisegítő sem kell, a vásár itt is, mint gondolom mindenhol elmarad.
Idén még van lehetőség elhelyezkedni, vagy már nem érdemes és inkább Januárban "gyúrjak rá"?
Akik hasonló helyzetben vannak, mennyi idő után találtak munkát ebben az időszakban? És mennyire keresitek?
Én is inkább akkor gondoltam.
Nem akarok lustának tűnni, mert nagyon kellene a pénz nekem is, de annak szerintem nincs értelme, hogy legkorábban kb két hét múlva kezdenék, aztán karácsony előtt (gondolom legkésőbb 23 körül úgy is leállás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!