Szerintetek elnézést kérjek a főnökömtől? Ha igen, hogyan?
A főnök biztos nem tudja, hogy olvastad ezeket a bejegyzéseket.
Végezd normálisan a munkádat.
Anyádat elöbb utóbb letiltja.
1, akkor újat csinál.
2, az igaz, hogy nem tudja hogy olvastam.
Én nem kérnék elnézést, nem te írtál neki.
Nem akarlak megsérteni de édesanyáddal kéne csinálni valamit, mert ez nem normális. Azért ez hogy téged "nyugodtan rúgjon ki"... ez elég gáz kijelentés.
ha a főnököd két hét alatt nem keresett téged ez ügyben, akkor szerintem van annyi esze hogy téged meg anyádat külön kezel.
4-es elnézést.
Nem akartalak lepontozni.
Feljebb szerettem volna lapozni.😞
Szerintem nem kell elnézést kérned, azokat nem te írtad, és hivatalosan nem is tudsz róla; hogy ott vannak ilyen üzik.
A másik, hogy a like-jelet szerintem már ilyen belefásultan küldte; hogy "jóvan, hagyja már békén."
Tökre lehet amúgy, hogy ő jókat szórakozik, milyen badarságokat írogat anyád, ezért nem tiltotta még le. :)
Tehát szerintem a lájkot azt a főnök nem gondolta komolyan, csak ilyen "Jóvan', h-lye vagy..." tehát egy ilyen lesajnálóan, hogy "jóvan , örüljé'"-modon jelezve, hogy látta az üzenetet; mert ez már akkora badarság volt ez az üzenet, amit kapott anyudtól, hogy erre már nem tudott értelmes szavakkal érdemit reagálni. Tehát ez ilyen lesajnáló, "szánom őt" típusú like-jel lehetett szerintem neki. Hogy "Jóvan." És akkor így vagy legyint egyet rá, vagy a fejét fogja közben; mind a kettő reakció egyre megy; de szóval tehát szánakozva tekint anyádra szerintem minden bizonnyal. Tehát az a lájk -jel nem volt semmi komoly. Csak úgy nyugtázta, hogy anyud megin' írt valami h-lyeséget; és akkor, hogy "oké, jólvan, rendbe'van, hagyjuk..." Mert épeszű mondatokat ekkora sületlenségre már nem tudott reagálni. Ha őt, teháta főnököt zavarja, akkor majd ő letiltja anyud; az a legegyszerűbb; minthogy szól neked, hogy próbáld már meg legyél kedves leállítani, jobb belátásra bírni anyukádat; tehát ez vélhetően nem fog menni, tehát ha már zavarja, ha már eleget olvasgatta ezeket, akkor majd max letiltja, azt kész. De egyelőre még lehet,hogy kíváncsi, hogy miket ír, vagy pl pszichológiailag kielemzi anyukádat, és ilyen kórképet készít fejben őróla. Tehát kielemzi csak a viselkedését anyudnak, tanulmányozza. Meg hogy pl gondolkodik, hogy mi válthatta ki ezeket belőle; meg ilyesmiken gondolkodhat, agyalhat most a főnök szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!