Mennyire tartjátok magatokat nélkülözhetetlennek a munkahelyeteken? Ha egyik napról a másikra felmondanátok, mennyire lenne sz*rban a cég?
Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 17:54
11/21 anonim válasza:
vannak olyan cégek, ahol szinte krónikus a kulcsember-szindróma. magyarán van egy terület, amihez a kollégáidhoz viszonyítva toronymagasan te értesz a legjobban (itt nem feltétlen objektív tudásra gondolok, hanem pl. mindig te használtál valamit, te készítetted az eszközt, te írtad a programrészt, stb.). ha ilyen helyzetbe kerülsz, évszázados baklövés kell hozzá, hogy kirúgjanak.
12/21 anonim válasza:
előző melóhelyemen súlyos pénzekért visszahívtak egy felmondott dolgozót egy hétre, annyival jobban értett egy komolyabb probléma megoldásához (mindenki más minimum hónapokat pöcsölt volna vele, persze további feladatok rovására).
13/21 anonim válasza:
Nagyon nagy szarban lenne a cég, mert elég kulcsfontosságú a szerepem. De nyilvánvalóan megoldanák valahogy. Viszont az tagadhatatlan, hogy olyan az állásom amire csak úgy azonnali kezdéssel odaülni és elvégezni.
F
14/21 anonim válasza:
100% pótolhatlan nincs, de vannak azért olyanok, akik nem állnak túl messze ettől. Pláne rövid és középtávon. Magamat is ide sorolom
15/21 anonim válasza:
felettesem fogná a fejét az biztos :D
vannak olyan feladatok amikről nem is tudja, hogy léteznek és én azt megcsinálom.
Nem vagyok pótolhatatlan persze.
16/21 anonim válasza:
Sokáig 1-1 feladat miatt annak gondoltam magamat, de ma már tudom, van élet nélkülem is.
17/21 anonim válasza:
Alapvetően nem tartom annak magam a képességeim alapján, de most eléggé szarban vagyunk - nem megy jól a cégnek a covid alatt, sokakat le kellett építeni, mások elmentek (vki pl. kénytelen volt a gyerekei miatt vidékre költözni), mások meg elmentek szülési szabadságra... egyszerűen kevés az ember az irodában, főleg olyan, akinek elég tudása van a rendszerről. Ha most elmennék, az biztosan nagyon beb...na a cégnek, mert az én egységemben összesen 2-en vagyunk, a jelenlegi főnök meg én. Veszünk majd fel embert jövőre, de az is kb. egy év alatt tanulná meg azt a mindent, amit én tudok. Ill. ha most mondanék fel, akkor az egység nem bírná a munkát, amíg nem találnak vkmi normálisat, egyszerűen túl sok.
18/21 anonim válasza:
Egy feladatom van, amit valaki több hét/hónap alatt látna át és nagyon nehezen tudnának pótolni, mert három éve járok a rendszert kitaláló megbeszélésekre, pont most kezdődne a feladatrészem. A többiben semmi extra szerepem nincs.
19/21 anonim válasza:
Kihagytam egy lényeges kulcsszót.
Szóval NEM lehet odaülni azonnali kezdéssel.
20/21 anonim válasza:
Van olyan munkatársam, 2 is, aki ha elmenne, akkor bizzony csődbe mennénk. Mert csak nekik van meg az a tudás, ami az egész munkánk alapját jelenti. Nem mondom, hogy nem lehetne őket pótolnni, de hosszú évek munkája lenne a betanítás, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!