Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire tartjátok magatokat...

Mennyire tartjátok magatokat nélkülözhetetlennek a munkahelyeteken? Ha egyik napról a másikra felmondanátok, mennyire lenne sz*rban a cég?

Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
vannak olyan cégek, ahol szinte krónikus a kulcsember-szindróma. magyarán van egy terület, amihez a kollégáidhoz viszonyítva toronymagasan te értesz a legjobban (itt nem feltétlen objektív tudásra gondolok, hanem pl. mindig te használtál valamit, te készítetted az eszközt, te írtad a programrészt, stb.). ha ilyen helyzetbe kerülsz, évszázados baklövés kell hozzá, hogy kirúgjanak.
2020. nov. 27. 18:58
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
előző melóhelyemen súlyos pénzekért visszahívtak egy felmondott dolgozót egy hétre, annyival jobban értett egy komolyabb probléma megoldásához (mindenki más minimum hónapokat pöcsölt volna vele, persze további feladatok rovására).
2020. nov. 27. 19:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy szarban lenne a cég, mert elég kulcsfontosságú a szerepem. De nyilvánvalóan megoldanák valahogy. Viszont az tagadhatatlan, hogy olyan az állásom amire csak úgy azonnali kezdéssel odaülni és elvégezni.

F

2020. nov. 27. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
100% pótolhatlan nincs, de vannak azért olyanok, akik nem állnak túl messze ettől. Pláne rövid és középtávon. Magamat is ide sorolom
2020. nov. 27. 20:10
 15/21 anonim ***** válasza:

felettesem fogná a fejét az biztos :D

vannak olyan feladatok amikről nem is tudja, hogy léteznek és én azt megcsinálom.

Nem vagyok pótolhatatlan persze.

2020. nov. 27. 20:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Sokáig 1-1 feladat miatt annak gondoltam magamat, de ma már tudom, van élet nélkülem is.
2020. nov. 27. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem tartom annak magam a képességeim alapján, de most eléggé szarban vagyunk - nem megy jól a cégnek a covid alatt, sokakat le kellett építeni, mások elmentek (vki pl. kénytelen volt a gyerekei miatt vidékre költözni), mások meg elmentek szülési szabadságra... egyszerűen kevés az ember az irodában, főleg olyan, akinek elég tudása van a rendszerről. Ha most elmennék, az biztosan nagyon beb...na a cégnek, mert az én egységemben összesen 2-en vagyunk, a jelenlegi főnök meg én. Veszünk majd fel embert jövőre, de az is kb. egy év alatt tanulná meg azt a mindent, amit én tudok. Ill. ha most mondanék fel, akkor az egység nem bírná a munkát, amíg nem találnak vkmi normálisat, egyszerűen túl sok.
2020. nov. 27. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy feladatom van, amit valaki több hét/hónap alatt látna át és nagyon nehezen tudnának pótolni, mert három éve járok a rendszert kitaláló megbeszélésekre, pont most kezdődne a feladatrészem. A többiben semmi extra szerepem nincs.
2020. nov. 28. 02:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Kihagytam egy lényeges kulcsszót.

Szóval NEM lehet odaülni azonnali kezdéssel.

2020. nov. 28. 07:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Van olyan munkatársam, 2 is, aki ha elmenne, akkor bizzony csődbe mennénk. Mert csak nekik van meg az a tudás, ami az egész munkánk alapját jelenti. Nem mondom, hogy nem lehetne őket pótolnni, de hosszú évek munkája lenne a betanítás, az biztos.
2020. nov. 29. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!