Írnátok nekem olyan munkahelyeket, ahol 200 ezer felett lehet keresni és akár érettségivel, meg angol középfokú nyelvismerettel, esetleg anélkül be lehet tölteni a pozíciót?
Belső építészetben dolgozik rengeteg nő is... ismerek festőket, akik speciális festési technikákkal, velencei vakolattal, speciális csíkos, foltos technikakkal, láttam márvány hatású gipszkarton falat, grafiti technikákkal gyönyörűre festett belső tereket... durvabb pénzeket akasztanak le, mint egy bankigazgató...
Ismerek nőt, aki intarziákat, fa berakásos díszeket készít, és nem csórók a megrendelői...
Ismerek burkolót, aki speciális fürdőszobákat épít a férjével... találkoztam asztalos nővel aki antik hatasú bútorokat készít kézzel Bp-i milliárdosoknak...
Talalkoztam olyannal, aki a leglehetettlenebb dolgokbol készít berendezési tárgyakat, lámpákat, szobrokat, használati tárgyakat, ehhez hegeszt, eszetergál, fest...
Nőknek is rengeteg lehetőség van építőiparban, csak érdeklődés kell hozzá, nem extrém fizikum...
De ha extrémitás, akkor ott van pl Google--> tetőfedő néni
Aki egy néni aki tetőfedéssel foglalkozik és állítom, az egyik legjobb az országban a kisvállalkozók közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!