Mi történik, ha betegen bemegyek dolgozni?
Figyelt kérdés
Egy ideje fáj a mellkasom (nem folyamatosan) és a hátam, elsősörban levegővételkor, de azért amúgy is érzem.
A fejem tompán fáj, a végtagjaim gyengék, fáj a torkom és az orrom be van dugulva.
Nekem ez egy átlagos megbetegedés, de ebben a járványos időszakban mindent felfújnak. Így vajon bemehetek dolgozni?
2020. nov. 24. 19:50
1/15 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozom egyébként.
2020. nov. 24. 19:51
2/15 anonim 

válasza:

Lehet hazaküldenek.
Nem mellesleg szétszórod a kollégáid között is, akik továbbadhatják - tudtukon kívül - másoknak. Akkor is rossz, ha nem korona, hanem "csak" egy "szokásos" vírus.
3/15 anonim 

válasza:

Normális ember betegen alapból nem megy be dolgozni
4/15 A kérdező kommentje:
Kivéve, akinek kell a pénz és,az állása.
2020. nov. 24. 20:01
5/15 anonim 

válasza:

Ha megteheted, ne menj. Nem feltétlen magad miatt, mások miatt.
6/15 anonim 

válasza:

Ne menj be,csak tesztelés után, mert a tüneteid leírása vírusos fertőzésre utal (koronavírus vagy influenza).
7/15 anonim 

válasza:

Hát kérdező, oké akkor remélem az összes munkatársad bejár betegen és agyonfertőznek, hogy ne tudj dolgozni menni. Hiszen tudod, nekik is kell a pénz meg az állásuk.
8/15 anonim 

válasza:

Én is mentem anno influenzásan, nem volt más választásom. Nem azért megyünk betegen, mert olyan jó lázasan dolgozni. Szerintem jó lenne ha valamilyen módon tesztelnéd magad (gyárban nem tesztelnek?), így bebiztosítod magad és mehetsz dolgozni.
9/15 anonim 

válasza:

Most a covidot elkaptam egy “csak be kell menni dolgozni mert kell a penz” embertol. Csaladtagom vele dolgozott, elkapta, hazahozta. Kielvezem minden percet 😅 hala az ilyen embereknek!
10/15 A kérdező kommentje:
Én leginkább amiatt vagyok vele így, mert egy hónapja sincs még, hogy itt dolgozom.
2020. nov. 24. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!