Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire kellemetlen/ciki 2,5...

Mennyire kellemetlen/ciki 2,5 hónap után felmondani?

Figyelt kérdés

Nagyon rendesek és kedvesek a kollégák, a főnök is elképesztően rugalmas. Sok időt és energiát öltek a betanításomba (és még közel sem lenne vége). Viszont kaptam egy jobb lehetőséget.

(6 hónap a próbaidőm, mert közigazgatásban dolgozom.)

2020. nov. 22. 06:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom miért vagyok lepontozva, én olyan munkát nem csinálok ami nem tetszik
2020. nov. 22. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam két hét után felmondást, és olyat is amikor konkrétan a próbaidő utolsó napján mondtak fel. Egyiket sem érezte senki sem cikinek. Ahogy többen leírták itt is, erre van a próbaidő. Még csak indokolnod sem kell.
2020. nov. 22. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ciki vagy nem, mindkét félnek joga van erre, ezért van a próbaidő.
2020. nov. 22. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem gond.
2020. nov. 22. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

ugyanilyeb rendes volt az én főnököm is meg a kollegák is. Csak amikor bajban voltam és kértem ELŐRE 2hettel kb. legalább egy fél napot szabadnak vhogy nem volt kedvuk segíteni.

Aztán a rendes főnököm kb.1év után megváltoztatta a munkaszerződést 8ról 4órára.

Amikor emiatt felmondtam mert nem egyeztem bele , közbe új melót is ajánlottak a rendes főnököm h miért tette legyen az ö dolga, de mindenféle hazugságot mondott rólam oda ahova váltani akartam. Csak azért h ne vegyenek fel.

Tehát ennyit a rendes , kedvességről.

Tudod mikor rendesek és kedvesek? ezt akkor tudnád meg ha szükségben lennél. Akkor megnyílvánulna a valódi énjük. Akkor látnád h igen vagy sem.

2020. nov. 22. 18:25
 16/18 anonim válasza:
100%
Amíg van esélyed lelépni, addig menj, mert az lesz a vége, hogy beleragadsz a posványba. Én zokszó nélkül elhúznék. ( Gondolom a versenyszférába váltanál)
2020. nov. 23. 07:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Ez mindig benne van a pakliban. Mindenki a saját maga szerencséjének a kovácsa.

Viszont elképzelhető hogy megsértődnek vagy bármi de ezzel nem kell foglalkozni. Ahol én dolgozom most onnan még senki nem ment el úgy hogy a főnök ne vette volna ezt személyes sértésnek.😅 Ez az ő baja. Majd megbékélnek az ilyen emberek is. Magad érdekét nézd ne másét ilyen esetben.

2020. nov. 23. 11:09
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem a versenyszférába mennék. Jogász vagyok és a klasszikus jogászi pályák egyikén kaptam állást.

A fizum amúgy nem rossz, de hosszú távon nem tetszene a közig, mert az előmeneteli rendszer nem kiszámítható.

Köszönöm a bíztatást! Lehet kellemetlen lesz, de át kell esni rajta.

2020. nov. 23. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!