Miért változott meg a főnök hozzáállása irányomban mióta lett egy másodállásom? Mert már nem tőle függök egyedül ez a baja?
Lett egy részidős másodállásom, de ezzel együtt maradtam állásban. főnök meg átment prosztóba, noha a másodmeló ügyei és a céges ügyek sem időben, sem sehogy nem ütköznek.
Vajon szimplán annyi a baja, hogy immáron nem tőle függök anyagilag? hogy immáron van B tervem? Hogy immáron akármikor dönthetek úgy hogy átmegyek oda főállásba?
És így már nem vagyok jó „szolga“ neki? Mert nem vagyok totál kiszolgáltatott neki?
"Ennyi erővel minden alkalmazottnak emeljen a fizetésen?"
Én leszarom másnak mit emel mit nem, én annyit tudok ha kiboxolok egy főállást ott a másik helyen, akkor ő vagy ad annyit majd mint ott, vagy volt egy embere.
Miből fizeti ki, kit érdekel.
A másodállás hobbi vagy rendes cég azis? Illetve mennyire lelkes ettől a főnököd ha mesélsz róla
Nekem is van egy munkatársam aminek a hobbija a másodállása de nálunk senkit nem zavar, sőt a fönök büszke rá. Mennyi a fizetésed, nagyon kevés? Ez sem mindegy. Ha tényleg nem tudsz a családdal( ha van ) rendesen megélni akkor lépni kell.14 es válaszoló vagyok. Nemkell nekiesni a másiknak ám ha kérdez valamit a kérdésedre.
Hogy gondolod?hogy annyit adjon mint most a 2 bevételed ,vagy amennyi a másik? Cég vagy kisvállalat? Nem gondolod hogy annyira nem vagy jo munkaerő hogy csak Te dupla fizetést érdemelj? Gondolom amikor felvettek is tudtad mennyit fogsz keresnj, nem hiszem titok volt.
Imádom mikor valaki annyira öntelt ,hogy azt gondolja többet ér a többinél ,és pótolhatatlan munkaerő..
"Gondolom amikor felvettek is tudtad mennyit fogsz keresnj, nem hiszem titok volt."
És ha engem évekkel ezelőtt felvesznek akkor tán evidens hogy soha nem emelkedhet a bérem? Akkor ítéletnapig azt kell kapjam? VÁLTOZTATÁS bérfejlesztés nem lehetséges horrible dictu?
A fonok fizeti a járulékot utánad, fizeti a tappenzed, fizeti az unnepnapokat,amiből m.o.-n elég sok van. Fizeti a szabadsagodat. + rengeteg adót fizet. Nem tudja minden bevételét szetosztani az alkalmazottaknak,ha akarná sem.
Nem kötelező maradni, ha nem felel meg. Nem varja el senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!