Télen vannak biciklis futárok?

Persze hogy vannak, és nem csak futárokat látok telente biciklizni, hanem rengeteg ember akkor is így közlekedik.
Én egy gyárvárosban lakok, itt rengetegen évszaktól függetlenül biciklivel járnak a város szélén lévő gyárakba.
Mostanában amúgy is ritkán van hó, ha van, az sem tartós, az utakon meg inkább csak olvadt víz van akkor is.

Persze hogy vannak!
Én is bicajozok télen is, kivéve mikor frissen leesik a hó.

A harmadik hozzászólónak:
"Persze hogy vannak, és nem csak futárokat látok telente biciklizni, hanem rengeteg ember akkor is így közlekedik."
Háát...ugyan nem írtad, hol laksz, de Budapesten olyan 90%-kal esik vissza a kerékpározók száma télen. De pl. Koppenhágában én is úgy láttam a helyzetet, ahogy leírtad, nagyon sokan ülnek biciklire, legyen bármilyen az idő. És ez nagyon jó dolog.

6, Dunaújvárosban.
A Vasmű is a város szélén van és a papírgyár is. Meg a Hankook is, meg az Aikawa, meg nem is tudom mi van még, de minden is :) Ruhagyár is van, tényleg sok minden.
A Vasműhöz vezető kerékpárútra pont rálátok az ablakból, nagyon sokan így járnak be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!