Jogos a főnököm kiakadása?
A lakótársam korona gyanús, nem érez szagokat, ízeket amúgy különösebb baja nincs, még 1 hete egy nagyobb rendezvényen volt. Szóltam hétvégén a főnökömnek a helyzetről. Azt mondta addig ne menjek dolgozni, míg nincs negatív tesztem és hogy hétfőn szóljak neki, ha megvolt a teszt. Közben szóltam a háziorvosomnak is, ő meg vírussal tpre vett. Hétfőn estére volt időpontom gyorstesztre, ami negatív lett, egyből hívtam utána a főnököm. Mondta hogy akkor menjek dolgozni. Reggel jól beszól meg lealáz, hogy mit képzelek magamról, meg milyen felelőtlenek vagyunk,de kb úgy, mintha az egész vírushelyzetről mi tennénk. Meg hogy mi legyen a hétfői napommal, mert hogy akkor legyen szabi (amim már nincs), de ő azt nem akarja kifizetni, hogy lógtam. Erre mondtam, hogy a háziorvos ad igazolást rá. Erre én vagyok a szemét.
Nagyon feldühített nem ez az első súrlódásunk, légyszívesebben felállram volna, hogy otthagyom, de sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy megtegyem.
Miert szólt be reggel?
Megbeszéltétek hogy nem mész be csak negativ teszttel.
Van igazolas van teszt. Nem ertem min pampog.
Én se. Pedig az utasítása szerint cselekedtem. Ráadásul szívem szerint PCRt csináltattam volna, de ott már csak keddre volt időpont, meg ugye plusz 1 nap az eredmény, szóval akkor nem is 3 napot voltam otthon a "semmire" csak 1et.
Meg az is baja, hogy nem reggel szóltam, hogy mikorra kaptam időpontot, ebben igaza van, de hiába szólok, a lényegen nem változtat, hogy estére lett eredmény, ráadásul az ambuláns lapon rajta van, hogy mikor voltam. A háziorvossal meg pont ezért beszéltem, hogy ne legyen igazolatlan a napom. Nem tudom mit szólt volna, ha koronás vagyok és min 10 napra karanténba zárnak.
Jah a lakótárshoz ma jön a mentő tesztelni, nem tudom mi van akkor ha ő pozitív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!