Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy reagálnál, ha holnaptól...

Hogy reagálnál, ha holnaptól kapnál egy 50%-os fizetésemelést?

Figyelt kérdés

Mit éreznél? Mit tennél először?

Vennél valami extrát?

2020. nov. 16. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Sok csóró megint lepontozza azt aki nem azt írja, hogy nem keres semmit és a semmi 50%-a is semmi :D
2020. nov. 16. 19:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Menne a tartalékba.
2020. nov. 16. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, nyilván. Az már magasabb bér lenne, mint amennyi reális a szakmámban :). Hirtelen felindulásból szerintem semmit nem vennék, de lehet hogy nekiállnék tervezni valami tengerentúli utat.
2020. nov. 16. 20:22
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Egy ilyen krízis helyzetben aktualizált 50 %-os béremelés nagyon komoly elismerés. Nem 50 %-ot ér, hanem sokkal többet, - más kérdés, hogy nem anyagilag. Ezt nagyon tiszteletben kellene tartanod, mert nem sok embernek adatik meg egy ilyen szerencsés fejlemény!
2020. nov. 16. 21:56
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Meglepne, a masfel honap mulva esedekes fizetesemeles 20% (plusz ket havi premium), szoval csak rakerdeznek, hogy miert kaptam ennyivel tobbet. Jol dolgozom, de azert meglepne. :)

De amugy ha netto 800k helyett 1,2m-t keresnek nem sok minden valtozna a hetkoznapokban (melle vallalkozasbol passzivan jon olyan 400k meg), ugyanugy elnenk, ugyhogy menne az egesz a befektetesekbe, oda igy evi cirka 5 (plusz ha a jutalom is emelkedik vele, akkor 6) millioval tobb kerulne, par ev mulva erzodne a hatasa, hamarabb kellene diverzifikalnom.

2020. nov. 16. 22:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Én (mi -mert sokan így jártunk) kaptam egyszer egy állami helyen 40% béremelést nem várt módon.

Kettő hónapra rá jött egy leépítési hullám. És kiket küldtek el mind egy szálig? Azokat akik "sokba " kerülnek.

Kettő hónapig élvezhettük az emelt bért.

2020. nov. 17. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon meglepődnék mert pont tegnap beszéltem ilyesmiről a főnökömmel, pontosabban hogy nem tudnak többet fizetni. Mondjuk így is nagyon jól fizetnek.
2020. nov. 17. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Félretenném, amíg össze nem jön annyi, hogy nem lenne anyagi kockázata annak, ha több hónapig nem lenne munkám. Váltani akarok munkahelyet és karriert is, képezni viszont időhiány miatt nem tudom magam, pedig vannak jó képzések, csak teljes munkaidő mellett nem tudom megoldani, a cég meg minden képzést befagyasztott, pedig elméletileg támogatják a dolgozók képzését, csak épp senkinek nem engedélyeznek semmit legalább egy éve, legfeljebb az olyan kötelező szakmai képzéseket, amiért megránthatnák a céget, ha kapnának egy ellenőrzést, és nem lenne meg - de ezeket is nagyon lassan bírálják el.
2020. nov. 17. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Én már annak is örülnék, ha a mostani fizumat megkapnám rendesen bejelentve. (Egyébként jól keresek, szóval nem akarok panaszkodni.)
2020. nov. 17. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!