Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan bírjam majd ki röhögés...

Hogyan bírjam majd ki röhögés nélkül? :D

Figyelt kérdés

Munkahelyen majd be kell mutatkozni egyesével a neten meg mik az elképzeléseim a jövőt illetően cégnél meg hasonlók. Viszont a Magyarokat sz*ré h*gyé f*sé dolgoztaják a Németek. Mérnökként megszégyenítően kevés pénzt kapok. Egy mcdonalds-ban akár többet is lehet keresni egyszerű munkásként a munka meg eléggé komplex.

Éppen már beadogattam csomó helyre az önéletrajzomat és van ahonnan már vissza is jeleztek a jelenlegi fizetésemnek a sokszorosáért. Van ötletek arra hogy hogyan lehet majd röhögés nélkül kibírni mikor a cégnél a jövőbeli elképzeléseimről kell mesélnem a Németeknek? Ti az ilyesmit hogyan tudjátok leplezni mert nem szándékozok bukó lenni azért. Milyen technikátok van erre?

2020. nov. 13. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Na de várj már... mi lesz ebben a nagyon vicces? :)
2020. nov. 13. 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát hogy mesélnem kell a jelenlegi cégnél a jövőbeli elképzeléseimről.

Erre meg már felvettek máshova jóval nagyobb fizetésért egy másik céghez.

Tehát a jelenlegi elképzelésem a cégről az az hogy otthagyom mert semmit sem fizet :)

2020. nov. 13. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Ebben mi olyan vicces?

Én is jó pénzekért dolgozom nyugatra, már 400 eur napidíj alatt nem is vállalok szakmai munkát. Nyilván van hogy bőven ez alatt kapok ajánlatokat, vagy akár ingyenes felkéréseket (a koromra való tekintettel sokan azt hiszik hogy még pályakezdő vagyok), de sosem röhögnék ki senkit, aki nem tud / nem akar megfizetni, ezért nem fogok vele dolgozni. Lehet ezt normálisan intézni. Ha ilyet kérdeznek mondd, hogy a szakmai tapasztalataidat igyekszel elmélyíteni X Y Z irányba, és ezen belül nyitsz új lehetőségek felé hosszú távon. Pont.

2020. nov. 13. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
2 - ha ez a helyzet, akkor sehogy ne bírd ki, röhögd ki őket :)
2020. nov. 13. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el nekik, hogy az anyagiak miatt már kerestél egy másik állást. Pont. Ez a jövőbeli elképzelésednek azon része, amelyik rájuk tartozik.
2020. nov. 13. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratula az új munkahelyedhez, de ezt a sztorit barátoknak meséld el, itt nincs értelme.:)
2020. nov. 13. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:

ha szakember vagy,akkor fogod és felhozod azokat a dolgokat amik alapok mindenhol,de a sza rt fizető cég nem tudja biztosítani,nem rendelkezik vele.

írhatsz listát is.

és akkor úgy adod elő,mintha a cég rendelkezne ezekkel és ezért választottad-illetve nem választottad őket-

hátha a többi ott dolgozó is észhez tér.

pl

örülök a fizetésnek,mivel a fizetés a munkám megbecsülése.

önöknél meg olyan fizetést kapok,amire lehet alapozni,lehet jövőt építeni....ami mint írod nevetségesen alacsony és max éhen halni lehet belőle.

ez a fajta elismerés és az így megelőlegezett bizalmuk mutatja,hogy az önök cége aminek már én is a része vagyok mennyire komoly-semennyire-

stb

2020. nov. 13. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Mit kell ezen röhögni? Ezt nevezik úgy, hogy karier.

Én is voltam gyakornok minimálbérért. Majd junior egy jelképes összegért. 3 év telt el és nem bántam. Megélni elég volt a pénz, időm meg jutott másra. Közben kaptam a jobbnál jobb ajánlatokat. Végül beadtam a felmondásomat. Egyből azt kérdezték, h mennyiért maradnék. Megegyeztünk és végül maradtam, de csak a főnök miatt.

Szóval én a helyedben besétálnék az ajánlattal az új helyről, és értelmes ember módjára beszélnék erről a főnökömmel. Vagy már biztos, hogy felmondasz?

2020. nov. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!