Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek van értelme és...

Szerintetek van értelme és logikus ilyen formában tovább dolgozni?

Figyelt kérdés

Műkörmösként dolgozik barátnőm és havi egyszer 50 km rel eljár az ott lévő három négy vendégének plusz az anyjának a körmét megcsinálni..

Mivel nincsenek ott cuccai ez annyiszor a cuccok összepakolását jelenti ami három nagy bőröndöt jelent. Majd Ha odaért a szintén a pakolás..

De ez a három négy vendég aki ott van az helyett itthon is jönne másik és kényelmesen kényelmesen meg tudná csinálni és nem kéne eljárnia 50 kilométerre ami pénz és nagyon sok idő is.

Itthon meg panaszkodik hogy nincs ideje semmire de ez a havi egy alkalom olyan mint a szentírás vagyis nem maradhat el.. Na most ez egy teljes hétvégét elvesz.

Én nem látom értelmét azért a vendégekért ennyi hercehurcát pakolás Utazás stb minden hónapban megcsinálni mikor itt adott minden hozzá és folyamat panaszkodik hogy nincs ideje semmire..

2020. nov. 8. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem érné meg, főleg hogy tudom kb. mennyit kapnak egy építésért.
2020. nov. 8. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
A műkörmös "szakma" eleve egy vicc, ennyit bírt valaki letenni az asztalra?
2020. nov. 8. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret menni a barátnőd. Te is tudod hogy az anyja miatt mindenképp megy. 50 km nem táv. És 3 bőrönd is túlzás. Volt mikor hozzám is eljött a körmös és egy kisebb táskában volt a cucca ami fel sem tűnt. Szóval valami sántít ebben az egészben. Szerintem a csaj szeret menni. Nem indokolt az egész hétvége 4 körömért. Ő ilyenkor anyukázik, a többi csak kifogás. És te jobb ha nem szólsz bele mert te leszel a hibás aki az anyja és közé akar állni. Egyszer menj el vele és meglátod hogy 4 körmöt 50 km re megcsinálni nem 3 bőröndös egész hétvégés feladat.
2020. nov. 8. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Az hogy mennyi bőröndje van én tudom mivel én is pakolászom. Úgy megtelik ha az itthoni szalonját szinte teljesen kipakolja. Mert úgy kellett összeveszni vele hogy csak a kikent palettáit vigye és kérdezze meg ki milyen körmöt akar következőre és felírja utána már csak azt a színt kell vinnie. De most is már kezdi nem így csinálni.

A vendégei az anyja és a 3 v 4 kolléganője és a huga. Mivel ők is dolgoznak csak 2napban tudja megoldani.

Az anyjáék meg mikor elmondtam a véleményem fel vannak háborodva és lázadva h nehogy a szegény lány ne mehessen haza ( nem ezt mondtam)és nehogymár a hűséges vendégeit ne csinálhassa meg..

2020. nov. 8. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, továbbra is úgy gondolom, hogy nekem ez nem érné meg. Most téged pontosan mi zavar, az hogy 2 napra elmegy, és nem veled van, vagy az, hogy hétvégén is dolgozik? Joga van hétvégére hazamenni, és a családjával lenni, de akkor én ezt az időd tényleg a családozásra szentelném, és nem akarnék dolgozni. Ha ő képes rááldozni a szabadnapját anyuka kollégáira, és dolgozni (és gondolom "baráti áron" ráadásul, mert így szokott lenni), akkor az az ő baja, de ahhoz is joga van. Ha ez neki megfelel, szerintem sok beleszólásod nincs. Nem vagytok összenőve, nem a tulajdonod, abba a havi 2 nap különlétbe senki nem hal bele. Szervezz te is olyan programot, amit vele nem tudnál csinálni, menjetek el találkozzatok haverokkal, kiránduljatok, stb. Mindenkinek kell a kikapcsolódás, és hogy ne mindig egymás nyakán legyetek. Úgy érzem, téged az zavar, hogy nem azt csinálja amit te mondasz neki, és nem tudod 100 százalékig irányítani. Hagyd rá, majd ha neki ez nem lesz jó, akkor változtatni fog.
2020. nov. 8. 12:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem az zavar hogy dolgozik hvgn.

Az zavar hogy nekem logikátlan ez az egész amit csinál értelmetlen. Mert megérteném ha kevés vendége lenne akkor oké minden vendég számít; de amikor ha oda nem járna is meglenne az a vendég itt helyben és nem kéne pakolnom a szalonomból a kocsiba majd ha hazaérek ki a kocsiból reggel indulás előtt vissza a kocsiba odaérve ki pakolni majd ha végeztem vissza a kocsiba hazaérek kipakolok és majd másnap be a kocsiba vissza a szalonba kipakolni. Mert a szalon 4kmre van a lakásomtól.

Nem kell 100kmert utaznom és még 2 órám maradna mert nem utazok

De ők azt hiszik tiltani akarom..mert az anyjáék arra nem képesek h hébe hóba eljöjjenek és itt csinálja meg a körmét.. Semmi bajom nem lenne ha nem ég a földdel egybeér de akkor is menni kell..és van hogy 3 hetente megy..

Kérdeztem h mit tenne ha mondjuk Szegeden lakna akkor is hazajárna így?- erre nem igazán jött válasz..

Az igazság az hogy Az anyjáék kicsit talán el is várják hogy haza járjon viszont Ők egy évben csak karácsonykor jönnek és többször nem.. akkor is másfél órát maradnak és mennek haza határ nekik is ugyanannyi mint nekünk..

2020. nov. 8. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Tehát jól gondoltam, az a bajod, hogy különálló emberként, hajlandó saját döntéseket meghozni, és nem azt csinálja amit te megmondasz neki. Szerinted ez hülyeség, oké. Nem is te utazol, nem is te dolgozol. Ha annyira zavar a pakolás, mondd meg neki, hogy nem segítesz.
2020. nov. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!