Mit tennétek ha a készpénzes kassza nálatok csúszna el?
Nagyon szomorú vagyok. Hiányzik 38.000 forint a kasszából. Minden számlát átnéztem, ki lett írva.
Van egy olyan érzésem, hogy valaki azért nyúlta le a pénzt, hogy engem meggyanúsítsanak és kirúgjanak. Ez lehetséges volna? Tényleg így kell ezt? Vagy nem akarnak kifizetni és azért csinálják?
Egyszerűen nem értem.
Tedd vissza, fiam...
Komolyra fordítva a szót, tégy feljelentést a rendőrségen.
Tuti meg leszek gyanúsítva :(
Nem is számítok másra.
Tényleg tehetek ez ügyben rendőrségi feljelentést? Mit tudnak csinálni? Nincs bekamerázva az iroda... pedig most milyen jó lenne.
ha nem számoljátok át a kasszát amikor átvedzitek akkor bárki lehetett, nem hiszem h van értelme ilyenkor téged gyanusítani meg.
pláne hogy nálad derült ki.
amúgy nem tudom 38000 ért ki kockáztat ilyet
Hat igen. Ezért biztos nem kockáztatnám a munkahelyem.
A hiba még mindig nem derült ki, nem jövünk rá, hogy mi a bibi.
Éppen ezért van kassza átadás-átvétel. Ha én átadtam, onnantól kezdve nem felelek a tartalmáért. Ha átvettem, akkor egy percre sem hagyom figyelmen kívül.
Valakinek a fizetéséből levonják, ennyi. Teljesen felesleges a gyanúsítgatás, ha többen dolgoztok egy helyen és bárki hozzáférhet.
A lényeg, hogy te tisztán jártál el akármi lesz. Észrevetted és szóltál. Mást nem tudsz csinálni.
Szerintem ha közös kassza van nem lenne fair a levonás fizuból, mert nem ellenőrizhet mindebki mindenkit. Pláne, hogy van aki más időrendben is dolgozik.
Szerintem vagy az lenne fair, hogy a cég benyeli. Még mindig olcsóbb mibt plusz kasszák. Vagy ha valakire rá akarják verni az menjen mindebkire leosztva. De szerintem itt ez nem korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!