Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok egy 3 műszakos...

Elvállalnátok egy 3 műszakos munkát ha hónapok óta nem találtok?

Figyelt kérdés
Ma végre kaptam munka ajánlatot csak 3 műszakos ami megrémít picit, de ennek ellenére elvállalnám szerintem. Nagyon sok időm kiesett, hogy nem dolgoztam és elfogyott a pénzem, így sehova se tudtam menni. Csodálkoztam is, hogy felkerestek mert hetek óta egy telefonhívás se volt. Ugye itt van a járványhelyzet ami megint csak ront a dolgokon, aki szerint ez nem kifogás sajnos a vírus előtt özönlöttek nekem hívások ha jelentkeztem bárhova de mióta bejött azóta hetek telnek el és épphogy csak 1 hív. Szerencsére nem túl messze van és hétfőtől péntekig lenne így hétvége szabad lenne, csak 3 műszak. Bár még fiatal vagyok (23) mindent ki kell próbálni, ha nem tenném úgy se tudnám milyen. Holnap lesz interjúm és elég rég nem voltam ilyenen ezért izgulok. Maga a munka nem vészes. Elvállalnátok?

2020. okt. 27. 12:29
1 2
 11/12 Metionin ***** válasza:
Igen, a semminél jobb. Majd találsz jobbat ha elül a vírus hiszti.
2020. okt. 27. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:
A semminél bármi jobb.
2020. okt. 30. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!