Velem van a hiba, vagy mást is megviselne ez a napirend?
"Sosem értettem minek kellnek fel az emberek indulás előtt akár 1 órával."
Kávé, reggeli, fürdés, fogmosás stb. Nem mindenki egyformán csinálja, meg nem mindenki szereti mocskos nyilvános WC-ben végezni a dolgát, csak mert "fizetnek érte".
Én is hasonlóan dolgoztam, csak 4:40-től 13 óráig. Én mondjuk autóval kb. 15-20 perc alatt bent voltam a munkahelyemen és este már előre odakészítettem magamnak mindent, így kb. 3:50-4:00 között keltem, 15 perc alatt elkészültem és így 4:40-re már bent voltam. Ezek után délután hulla voltam és sokszor aludtam kicsit, mikor hazaértem, de olyan is volt, hogy ülve elaludtam. :D
Ezt kb 4 éven át csináltam, aztán ott hagytam a munkahelyemet, de nem a korán kelés miatt. Nagyon nehéz, de szokható, bár hozzá teszem én olyankor tudok a legjobban aludni, amikor hajnalodik, szóval pont amikor kelnem kellett. :D
Szóval a kérdésre válaszolva, engem is megviselt, de ettől függetlenül tevékeny voltam a nap hátra lévő részében.
Persze, hogy fárasztó, eleve ilyen korán felkelni egy erőszak szinte minden szervezet számára. A nem elegendő alvás pedig kb meg is pecsételi az ember egész napját... erre jön még az utazás, és, hogy nyilván munka mellett kevés a szabadidő, illetve neked korán kell lefekudnod, hogy legalább minimális alváshoz juthass.
Azt meg szinte gondoltam, hogy a válaszok többsége arról fog szólni, hogy ki mennyire bírja jobban a gyűrődést, istenem :D
Szerencsés vagy, hogy kipattansz az ágyból, fel a ruha és szevasz!
Én nagyjából elszédülnék ettől, nem vagyunk egyformák.
Nálam:
Ébresztő, 1x kinyomva szundira (5 perc) majd kiszállás.
Kávéfőzés-ivás, nagyvécézés (így szoktattam magam), zuhany, fogmosás, öltözés,...mindez nálam egy óra, mert még ilyenkor le vagyok lassulva.
Ez a korai kelés nagyon durva. Főleg, hogy alig érsz haza hamarabb, mint, aki 8-ra jár.
Nekem se lenne erőm semmihez.
De a hétvégéket legalább használd ki. Jól fel lehet töltődni egy-egy jó programmal.
És keress mást, idővel biztosan összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!