Melyik munkát lenne érdemesebb választanom? Diplomás pozíció nettó 200-ért vagy betanított segédmunka nettó 350-ért?
"ez általában garantált bérminimumot is fizet"
Bakker, én nem tudtam hogy ennyire rossz a piacképtelen diplomások helyzete. Azt hittem bőven meglehet vele fogni komolyabb melókat is, mert bizonyítékod van rá hogy nem vagy retardált, szóval betanulsz.
De szerintem csak szerencse meg idő kérdése, én kétszer dolgoztam diplomás munkakörben diploma nélkül, a külföldön felrántott nyelvtudásom miatt. Csak találni kell valami nyugati mentalitású céget.
Ha életképtelen vagy és büfészakos a diplomád, akkor nem azon kellene sírni, hogy a diplomával nem keresel jól.
Ha legalább nyelvet beszélsz, nem csak a diplomentő programban kaptad meg a papírt, akkor irány egy SSC és mársi megoldva a gondod.
Meg ezek a betanított diplomás irodai munkák még rosszabbul fizetnek, mint a gyári munka..
Látom nincs szövegértésed, ki volt írva a kérdés, hogy diplomás pozícióra kapnék 200-at..
Amelyik tetszik.
Én szeretem, amit az egyetemen tanultam, így azt a pozíciót választanám. Lehet, hogy később tudnék kocsit venni, de legalább nem fásulnék bele.
Rengeteg betanított munkám volt már suli mellett, és mindegyiknél előjött az érzés, hogy én ennél többre vagyok képes. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!