Hogyan viselkedjek ha tudom, hogy kibeszélnek a kollégáim, de ha kettesben vagyok velük, akkor meg jópofiznak? 24/L
Mindegyik nő, és egy kivételével velem egykorúak. Ha úgy adódik, hogy kettesben vagyok az egyikkel, akkor az meg kibeszéli nekem a másikat. Viszont ha összejönnek, engem beszélnek ki. Úgy teszek, mintha nem tudnék róla, viszont már másképp bánok velük. Pl múltkor rámírt az egyik, hogy el tudom-e vinni reggel munkába, én meg azt válaszoltam, hogy nem, mert elromlott a kocsim, aztán valamelyik nap meg egy másik írt rám, hogy el tudom-e vinni, én meg azt írtam, hogy nem, mert késni fogok. Erre el kezdtek flegmáskodni, aztán meg viccelődni. Bezzeg ha valakit helyettesíteni kellett, mindig nekem szóltak, hogy ők nem érnek rá, nekem kell bemennem szabadnapomon is. Mindig bementem. De mikor 2x nemet mondtam, mert fontos dolgom volt, nekem álltak, hogy milyen vagyok már...
Ez most komoly? Hol élünk? Ti mit tennétek a helyembe?
Ne szállítsd őket! Egyszer megteszed utána mindig elvárják. Óriási kötöttség. Reggel értük menni, munka után megvárni őket. Üzemanyagot természetesen nem fizetik. Arra vigyázz, ne ismerjék az autódat. Az ilyenek képesek munka után az autód mellett várakozni, akkor vidd őket haza. Ismerős a helyzet. Mivel nem teljesítetted a kérésüket elkezdenek majd piszkálni. Tudják, hogy hallod, amit a hátad mögött mondanak. Arra törekednek ne érezd jól magad a cégnél.
Kibeszélés ellen: számotokra ennyire édes vagyok? Állandóan engem nyalogattok! Szakadjatok le rólam!
Én szívem szerint lefeküdnék veled.
A sínek közé, aztán a lábad közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!